Облекчете болките в ставите

Облекчете болките в ставите

След навършване на 40 много от нас ще започнат да изпитват болки в ставите поради естественото застаряване на нашите органи и забавянето на вътрешните функции. Много хора пренебрегват началото дискомфорта, като това води до задълбочаването на проблема и в някои случаи до напълно инвалидизиращи болки в ставите. В този ранен етап, че е най-важно да започнете лечение на болката и точно тогава Артрофикс Регенератор е най-ефективен.

Артрофикс Регенератор не само облекчава болката, но също заздравява ставите, спира дегенерацията на хрущяла, която предизвиква болката. Високо оценен от лекари и пациенти по време на клиничните изпитания, препаратът може да се използва при лечение на остри и хронични заболявания на гръбначния стълб, ставите и хрущялите. Артрофикс Регенератор незабавно облекчава болките, няма противопоказания (хипоалергенен е) и е подходящ за всички възрасти за начално лечение на болки в ставите. Той се продава на разумна цена и е много популярен на Европейския пазар. Продуктът притежава международен сертификат. 567653563

Болките в ставите – нарастващ проблем

В днешно време поддържането на здравословен начин на живот е предизвикателство. Нашия бърз темп на живот често не ни остава достатъчно време за почивка, не успяваме да пием по 3 литра вода на ден, да ядем здравословни храни, които съдържат колаген, да се упражняване често и да ходим на екскурзии в топлите страни. В резултат на това болките в ставите на ръцете и краката могат да започнат още в ранна възраст.

Лекарите са единодушни, че основните причини за ранната поява на ставните заболявания са:

 • продължителното седене на бюрото или зад компютъра;
 • носенето на изкуствени и неудобни обувки;
 • небалансираната диета;
 • недостатъчно количество вода;
 • ниски нива на колаген в тялото;
 • ускорени промени, свързани с възрастта;
 • гените, в случаите, в които болката в ставите е наследствена.

Активни съставки

С възрастта важните ензими в тялото намаляват, което води до промяна в цвета на кожата, загуба на еластичност и загубата на здравината на хрущяла. Сьомгата, пъстървата и аспержите са естествени източници на тези важни ензими, но те са скъпи храни, които трудно можем да включим в диетата ни (и може да стане скучно с течение на времето). Артрофикс Регенератор съдържа 100% натурални съставки, които бързо проникват и дълбоко регенерират клетките.

Бърза и ефективна превенция 

Редовната му употреба намалява вероятността от остеоартроза и артрит, но както с много лечения, Артрофикс Регенератор е най-ефективен, когато е съчетан с промени в цялостния начин на живот.

 • product_triactal_1000px

  ТРИАКТАЛ С КАКВО Е УНИКАЛЕН


  Артемизинин унищожава селективно раковите клетки, без да засяга нормалните. Това е така, защото артемизинин засяга само клетки с голямо съдържание на желязо, каквито са раковите. Чрез специфични рецептори раковите клетки депозират голямо количество желязо, тъй като се нуждаят от него при клетъчното делене. Контактът на артимизинина с желязото води до освобождаването на свободни радикали, които разрушават клетките.

   Може да бъде полезен за лечение на левкемия и рак на дебелото черво, гърдата, белия дроб, панкреаса

   Има противогъбични и антивирусни свойства. В резултат на това може да се прилага при различни състояния като хепатит В и С, херпес, грип, други вирусни инфекции

   Има противовъзпалителни свойства, които биха могли да бъдат полезни когато се прилага лечение на възпалителни и автоимунни заболявания, в това число и множествена склероза

  69.00 лв.
 • mt

  КАК ДЕЙСТВА МУЛТИТОНИК


  МУЛТИТОНИК е създаден така, че да се абсорбира от тялото на клетъчно ниво и оптимизира функцията на всичките 11 системи в организма.

  МУЛТИТОНИК е комбинация от изцяло натурални съставки – студено пресовани концентрирани екстракти – така че тялото да може лесно да разпознае и използва всеки хранителен елемент.

  Съставките са уникални, богати на изключително ценни и редки микроелементи – добър източник на ключови минерали, витамини, ензими и мощни антиоксиданти.

  МУЛТИТОНИК съдържа внимателно селектиран микс от 6 мега суплемента, които подобряват състоянието на всеки орган и система на организма – от сексуалността до имунитета, менталните способности и съпротивителните сили срещу рака.

  59.00 лв.
 • af

  Ефекти:

  • Спомага за запазване на здрави стави, кости, ставни връзки и сухожилия
  • Допринася за облекчване на ставния дискомфорт
  • Подобрява ставната подвижност
  • Подпомага механичните и еластичните свойства на ставния хрущял, и гладкото движение в ставите
  • Подходящ при спортисти и хора, извършващи тежка физическа работа
  • Предпазва ставите
  • Положителен ефект върху ставната течност и хрущял
  • Допринася за възстановителните процеси в цялата става

  49.00 лв.
 • ar

  АРТРОКСИН отлично повлиява:


   Треска

   Ревматизъм

   Подути стави

   Подагра

   Ревматоиден артрит

   Стомашно-чревни нарушения

   Язвен колит

   Болест на Крон

   Атеросклероза

   Астма

  49.00 лв.