Паразитите – как природата помага да се справим с тях?

Паразитите – как природата помага да се справим с тях?

Познат ли ви е следният сценарий: отивате на лекар и ви предписват лекарства. Въпреки че ги вземате редовно и стриктно – резултат няма. В последствие само влизате в порочния кръг когато само сменяте препаратите и изтощавате организма си допълнително. Ако това ви се случва често, то е добре да потърсите причината, за да стигнете до правилното решение на проблема.

Малка, но сериозна причина – така можем да класифицираме едни от най-често срещаните фактори, които причиняват по-голямата част от заболяванията. Малки, дори миниатюрни по размер, но много опасни – такива са паразитите. Те могат да бъдат както червеи, така и протозои. Първите проникват в тялото и се развиват в него чрез несмляната храна, която се натрупва по стените на червата. Вторите са по-често срещани, което е обусловено от факта, че те са едноклетъчни микрооргазнизми и лесно се възпроизвеждат, което затруднява човешкия организъм да изгради защитна система срещу тях.

Болестите, които могат да бъдат причинени от паразити са екзема, епилепсия, шизофрения, депресия, астма, диабет, мигрена, розацейно акне, сърдечни заболявания. Това доказват изследванията на д-р Хулда Кларк, която посочва и конкретните причинители за всяко едно от тях.

Алармата в човешкото тяло. Всеки загрижен за здравето си човек трябва да бъде внимателен и отговорен към здравето си и да следи за появата на необичайни симптоми като газообразуване, киселини, запек, повръщане, хиперкактивност, отпуснатост, хронична умора, температура, нощно изпотяване, загуба на тегло, загуба на апетит, обрив, анемия, вагинит, възпаление на шийката на матката, понижаване налибидото, нарушения в месечния цикъл и дори безплодие.

Всички тези симптоми могат да се проявят когато количеството на паразитите в човешкото тяло преминат допустимата норма. Факт е, че те съществуват постоянно в него, но имунната система и естествените защитни сили на организма ги държат под контрол. Когато обаче е налице заболяване, то техният брой нараства многократно и в 80% от случаите те са съпътстващ и усложняващ ситуацията проблем.

Решение от природата. Именно това е откритието на д-р Хулда Кларк, която открива естествени съставки, които могат да обезвредят над 100 паразита, които причиняват СПИН, рак, фибромиозит и фибромиалгия, язва, колит, цистит, ендометриоза, менопауза, ПМС – предменструален синдром, менструална болка, безплодие, простатит, панкреатит, астма, артрит, бронхит, диабет, главоболие, мигрена, псориазис, витилиго, акне, екзема, високо кръвно, глаукома, безсъние, алергии, депресия, язвена болест, инсулт, миома, ерозия, аутизъм и др.

Тайната се крие в съчетанието на три природни съставки: артемизин (производен на билката Сладък пелин), кора от зелен орех и карамфил.

Сладкият пелин още в древен Китай се използва за борба с маларията, а в днешно време знаем, че е полезен и при хепатит В и С, херпес и други вирусни инфекции. През 2015 година китайският учен Ту Юю печели Нобелова награда за изследванията върху артемизинина и възможността му да унищожава раковите клетки. Той открива, че неговото действие не влияе върху здравите клетки, а само върху засегнатите т.е. само тези, които имат голямо съдържание на желязо. Този факт се потвърждава в статия, публикувана в Тенденции във Фармакологични науки ( Trends in pharmacological sciences –www.cell.com), в която учените доказват, че артемизининът може да е полезен при лечението на левкемия и рак на дебелото черво, гърдата, белия дроб и панкреаса.

Другата важна съставка от откритата нова мощна формула е зелен орех. Той е богат на йод, което предполага неговото противовъзпалително действие. Има свойството да понижава кръвната захар и артериалното налягане и помага  при екземи, хемороиди, рахит, възпаления по кожата, стомаха и червата.

Действието се допълва и от последната съставка – карамфил. Неговите свойства са отдавна познати на човека при лечение на артрит, ревматизъм, подагра, гъбични инфекции, сърдечно-съдови заболявания тъй като е богат на омега-3 мастни киселини, фибри, витамин К и Ц и е чудесен антиоксидант.

Три безценни съставки в една капсула – TRIACTAL. Набавянето на тези ценни природни продукти и то в необходимите за здравето количества е лесно чрез капсулите на „Триактал”. Приемът на една капсула на ден се препоръчва за освобождаване на организма от тежки метали и мазнини, за подпомагане функцията на кръвоносната, храносмилателната, дихателната и имунната система, за борба с туморните образувания, при мигрена, безплодие, високо кръвно, цистит и др. „Триактал” е натурален и напълно безопасен продукт и няма странични ефекти за разлика от химическите таблетки.
Доброто отношение към собственото здраве се отблагодарява
. И това става с времето. Приемът на изцяло естествени съставки като Сладък пелин, зелен орех и карамфил набавя на тялото необходимите вещества, които да спомогнат за поддържане на физиологичните процеси в норма и отстраняването на вредните паразити.