Триактал – ефектът на тройната формула върху терминалните заболявания

Триактал – ефектът на тройната формула върху терминалните заболявания

Раковите заболявания в България са достигнали своя пик, споделят лекари. Според данните на Националния раков регистър /води се от 1952 година/ през 2013 година са регистрирани близо 40 000 нови случая на злокачествени заболявания, а починалите са почти 20 000. Цифрите са шокиращи, защото става дума само за една отделна година. Тенденцията продължава с все по-високи темпове.  Ракът на белия дроб е най-разпространеното заболяване при мъжете, а при жените това е ракът на млечните жлези. Те са и най-честите причини за смърт при двата пола.

На тази таблица можете да видите стабилния растеж на новите случаи на рак, както и растящият брой починали. /http://www.sbaloncology.bg/assets/files/rakov_registar/PD-Rakov-2015.PDF/

Най-притесняващ в случая е огромният брой болни, които умират без поставена диагноза или без правилно проведено лечение. Пациентите говорят за „епидемия“, но лекарите имат друго мнение по въпроса.

На какво може да се дължи този невероятен ръст на заболелите от рак?

Учените все още се колебаят, но безспорно това може да бъде отдадено на нездравия живот, който водим, пълен със стрес и изкуствена храна. Съвременният човек пуши и пие, за да тушира негативните последствия от стреса, който пък му причинява и преумора. Храните, които купуваме от магазина, са също изкуствени. Човешкото тяло е подложено на стрес от непрекъснатото натрупване на токсини. Естествените начини за изхвърляне на вредните вещества не работят така ефективно, както бихме искали. Задръстването на тялото ни с шлака води до развитие и на паразити, които живеят в симбиоза с нас и смучат жизнените ни сили. Те са причина за драстично спадане на имунитета, както и повод за много заболявания, често с летален изход.

Има ли решение?

Името на д-р Хулда Кларк е много често коментирано, когато стане въпрос за алтернативни терапии за ракови заболявания. Тя е американски учен, който разработва няколко напредничави за времето си терапии на много от болестите, които официалната медицина смята за „неизлечими”. Особено внимание намира и нейната „тройна формула”, известна с търговското име Триактал.

 

Силата на тройната формула

Комбинацията от зелен орех, сладък пелин и карамфил, преработена с фармацевтично качесто и чистота е в основата на терапевтичния ефект на Триактал.

Зеленият орех има богато съдържание на йод. В него се крие мощно противовъзпалително, тонизиращо нервната и храносмилателната система действие. Екстрактът от него понижава кръвната захар и артериалното налягане. Има хилядолетна история на приложение при проблеми като екземи, рахит, възпаления на кожата, стомаха и червата, хемороиди, кървене и др. Прекрасен стимулант за засилване на метаболизма.

Карамфилът се оказва отличен антиоксидант, богат на омега-3 мастни киселини, витамин K, фибри и ватамин C. Той успешно снижава нивата на лошия холестерол. Познат е със своето болкоуспокояващо действие , което намалява инфекциите. Често се прилага при артрит и ревматизъм, подагра, лошо

храносмилане, гъбични и бактериални инфекции, гангрени, сърдечно – съдови заболявания и др.

Сладкият пелин е интересен с ценната съставка Артемизинин, която учените твърдят, че успешно унищожава раковите клетки. Още в древен Китай са ползвали билката за борба с маларията, а през 2015 година китайския учен Ту Юю печели Нобелова награда за изследванията на Артемизинина и ползите от него в борбата с маларията и рака. Артемизининът унищожава селективно раковите клетки без да засяга нормалните. Той засяга само клетки с голямо съдържание на желязо, каквито са раковите. Чрез специфични рецептори, раковите клетки депозират голямо количество желязо, тъй като се нуждаят от него при клетъчното деление. Контактът на Артимизинина с желязото води до освобождаването на свободни радикали, които разрушават клетките.

 

Ефектът на тройната формула на доктор Кларк е ясно видим при профилактична употреба в тримесечен курс /по 1 капсула дневно. Безспорно ефикасна е и употребата му при пациенти с повишен риск от онкологични заболявания, подложени на висок стрес, както и като съпътстваща терапия при конвенционално лечение, за по-бързи и положителни резултати.

 

Силното действие на Триактал:

 • Подкрепя имунната система и я подготвя за рискови натоварвания
 • Намалява нивата на оксидативност на организма
 • Подсилва метаболизма и оптимизира клетъчната енергия
 • Намалява нивата на стрес и оптимизира нервната система
 • Подкрепя нормалната работа на щитовидната жлеза
 • Пречиства кръвта и осигурява нормални нива на желязото
 • Подкрепя и оптимизира метаболитните процеси в организма
 • Пречиства кръвоносните съдове и сърдечно-съдовата система
 • Стимулира образуването на колаген за нормално функциониране на ставната система
 • Поддържа остротата на зрението

 

Внимание, пазете се от имитации на Триактал, винаги поръчвайте от оригиналния сайт и търсете оригиналния продукт, производство на Мегасмарт.

Лекарите съветват

Лекарите съветват да спазвате тези няколко прости съвета при употребата на Триактал, за да оптимизирате резултатите:

 • Въпреки, че няма противопоказания при употреба на алкохол и Триактал заедно, съветваме ви да намалите употребата на спиртни напитки и да преустановите тютюнопушенето.
 • Приемайте Триактал сутрин, преди закуска, с чаша чиста вода.
 • През деня изпийте поне 1.5-2 литра изворна вода, за да можете по-лесно да изчистите токсините от тялото.
 • Нормализирайте хранителния си режим, като заложите на плодове, зеленчуци и избягвате преработени храни/полуфабрикати.
 • Намалете телесното си тегло, ако усещате, че излизате извън нормите.
 • Правете необходимото количество двигателни активности, ако здравословното ви състояние позволява, поработете върху себе си и във фитнес залата, под наблюдението на треньор.
 • Спазвайте режим от поне 8 часа сън, почивайте добре. Спете на отворен прозорец, ако времето навън позволява.
 • Не прекъсвайте курса на конвенционално лечение, предписан ви от лекуващия лекар. Работете заедно с него, за да постигнете оптимални резултати.

 


КОМЕНТАРИ:


Бойко Братанов: Благодаря за изчерпателната статия. Приемам Триактал в тримесечен курс, два пъти годишно, лятото и зимата. Имах проблеми с кръвната захар, както и начална форма на подагра. Смяната на начина на живот, съчетана с профилактичната употреба на Триактал ми помогна много. Изследванията ми са в нормата, чукам на дърво и се да е така.

 

Елинка: И аз искам да разбера повече. Защо се говори за тримесечен курс?

Отговор на доктор Петров: Самата Хулда Кларк препоръчва тримесечни курсове за профилактичен ефект, когато става въпрос за хора без изявено заболяване. Три месеца прием, три месеца просто поддържате режима, с който сте свикнали.

 

Трифон:  Доктор Петров, имам близък роднина с започнала химиотерапия. Четох много за Триактал, какви надежди мога да му възложа? Ще спаси ли моя близък човек.

Отговор на доктор Петров:  Въпреки всички качества на Триактал, той не е универсална панацея. Важно е да работите заедно с лекуващите лекари, а Триактал е сигурен начин за изчистване на организма и подкрепа при такива случаи. Важно е да спазвате режим и да работите за здраве на всички възможни фронтове.

 

Мануела П.: Приемам лекарства за кръвно налягане. Проблем ли ще е да приемам заедно с тях и Триактал?

Отговор на доктор Петров:  Не, по никакъв начин. Триактал не е противопоказен за употреба във вашия случай. Триактал работи на клетъчно ниво и пречиства организма.

 

Екатерина : Майка ми преживя две операции и след всяка преминаваше терапия от 3 месеца с Триактал. Сега всичко е наред, контролните изследвания са добри и имаме много надежда. Лекарите са учудени от бързото възстановяване след терапиите. Сега планираме да продължим с Триактал, като превантивна мярка.   Специалистите подкрепят подобна профилактична терапия.

 

Мария Гирчева: Опитахме всичко след едни лоши изследвания. Триактал даде най-добри резултати и продължаваме, борбата не трябва да спира.  При нас пием 3 месеца, но почивката е само 1 седмица. Така ни препоръча лекаря. Сега имам нови изследвания насрочени, вярвам, че ще е по-добре!

 

Евилин: Живеем в свят, систематично тровен от корпорациите. Чел съм много за д-р Кларк, тя е един от най-сериозните учени в света на здравето, които предлагат природосъобразни терапии, които работят. Но не е изгодна на фармацевтичните компании. Поздравления!

 

 1. Георги18.09.2015 at 18:21 | | Reply

  Здравейте
  Обръщам се към „admin“ на сайта. Искам да поръчам от билката ама като не Ви вярвам! Свържете ме с човек,който го е взимал или е излекуван.И аз имам баща болен от хронична лимфолевкоза и искам да му помогна.
  Защо не побликувате начини за връзка с такива хора? Ако аз се бях излекувал от подобно нещо, щях да го рекламирам!
  Поздрави

  1. Бени12.10.2015 at 0:03 | | Reply

   Отговориха ли Ви ?

   1. valari28.05.2016 at 18:27 | | Reply

    Da, otgovoriha li vi?

 2. Лъчо Я19.09.2015 at 13:31 | | Reply

  За първи път чета, че Д-р Кларк лекува с билкова комбинация.Иначе я знам.

 3. снежана стамболиева19.09.2015 at 17:09 | | Reply

  Има ли го по аптеките или магазините за хранителни добавки ?

 4. SILVI20.09.2015 at 0:10 | | Reply

  i kolko vreme se pie,ako pravi 4ydesa za6to ne go predlagat na vsi4ki pazienti,s tozi prodykt niama da ima nikoga bolni,ima tolkova mnogo hora nyjdae6ti se ot tazi dobavka……

  1. Гергана21.09.2015 at 12:27 | | Reply

   Силви, медицината отдавна се е превърнала в индустрия и ако за едно животозастрашаващо заболяване може да се излеква в рамките на 3-4 месеца с хранителна добавка на цена около 200 лв., то по пътя на официалната медицина първо се започва със много скъпи изследвания, за които няма клинични пътеки, след което се назначават различни терапии, с които пък се източат пари от Здравната каса, т.е. нашите здравни вноски, или пак ние всички плащаме. Затова всичко което застрашава печалбата на медицинската индустрия не се рекламира. В сайта пише, че един курс за пречистване на организма е три месеца, с прием по една капсула на ден. Или са нужни три опаковки ( в една опаковка има 30 капсули).

 5. вдв20.09.2015 at 17:29 | | Reply

  Здравейте,
  Този продукт може ли да лекува шум в ушите?
  Благодаря!

  1. Гергана21.09.2015 at 12:11 | | Reply

   Здравейте ВДВ, предполагам, че ще Ви помогне, тъй като принципът на действие продукта е прочистване на организма от паразити. Шумът в ушите е следствие на някакъв друг здравословен проблем, като например кръвно налягане, неврологично или нещо друго. Просто трябва да си направите изследвания за да установите причината (диагнозата). Лично аз не съм ползвала добавката, но днес си я поръчах. Искам да опитам за болки в коленете. Имам диагностицирана гонартроза и в двете колене. Имам и невродермит по китките на ръцете, както и ошипяване на врата. В края на седмицата очаквам доставката и веднага ще започна приема. Така че след около две седмици ще пиша за първите ефекти. От мен успех!

   1. Marina Grigorov30.10.2015 at 17:51 | | Reply

    Gergana, potursix sledvast komentar za tvoite rezultati, no ne go otkrix. Bi li spodelila kak se chuvctvash, zashtoto i az go poruchax. Blagodaria.

   2. Лариса24.01.2016 at 7:33 | | Reply

    Как сте сега?

 6. ива21.09.2015 at 18:59 | | Reply

  Искам да питам; Някой знае ли дали това лекува левкемия?

 7. аз21.09.2015 at 19:08 | | Reply

  Здравейте интересува ме добавката може ли да се използва при животни- става дума за моето куче, с липом под мишницата? И ако да, каква доза, за хъски 25кг. Благодаря предварително за отговора.

  1. Васил05.12.2015 at 11:26 | | Reply

   Какво стана с кучето? как му понася терапията има ли промяна ще съм благодарен да споделите.

 8. Г-жа Бонева23.09.2015 at 1:21 | | Reply

  Бихте ли ми казали за тумор на пикочния мехур в каква доза се пие -пак ли по едно на ден?Туморът е отстранен успешно. И трябва ли да си правя химиотерапия или е достатъчно да взимам Триактал?Благодаря!

 9. iordanka georgieva23.09.2015 at 21:32 | | Reply

  zdraveite iskam da pitam tozi produkt moje li da lekuva bolesta na kron stesniavane na tnkoto 4ervo pedstoi mida napravia operatsia molia otgovorete mi

 10. tania25.09.2015 at 8:57 | | Reply

  Менопаузата от паразити ли се предизвиква? Удивително!

 11. Здравейте! Много ви моля някой да ми каже дали може лекарството да се взима и профиласктично! Питам не за друго, а защото съм опериран от полипи но колона. Моля ви отговорете ми на е-майла ! Поздрави, Стефан

 12. Pavleta Chaneva26.09.2015 at 11:03 | | Reply

  Преди да ми направят хистероскопия с кюретаж искам да пробвам с това лекарство. При полип на матката дали ще подейства? Благодаря!

  1. Росица Колева09.12.2015 at 10:17 | | Reply

   Павлета Чанева,
   Интресува ме получихте ли отговор за лечението на полип на матката, тъй като имам същия проблем. Моля ви споделете

 13. Pavleta Chaneva26.09.2015 at 11:10 | | Reply

  Моля Ви , ако някой има инф. за това да ми пише на имейла! Полип на матката.

  1. Росица Колева09.12.2015 at 10:22 | | Reply

   Моля админ-а или вие да отговорите,предстои ми операция

 14. Mima Peneva26.09.2015 at 11:59 | | Reply

  Bravo bilgari,pak otkrixa lek za naj strashnata bolest,bix pila prevantivno triactal,za malkoto zdravoslovni problemi za da njama nujda ot mnogo poseshtenija pri lekari,blagodarja na xorata koito ni darjavat zdrave

 15. Желязко26.09.2015 at 22:47 | | Reply

  Ако това лекува то или трябва Нобелова награда или изнамерил лекарството да не е жив Как си мислите огромните фармацевтични компании и тем подобните им да намерят изцеление за милиони болни които им носят не милиарди а билиони долари Произведено в Дупница много странно Има ли го в други държави Германия Англия Сащ ААвстралия Франция или само тука набалканите Май си е страхотна реклама и много пари за производителя

  1. Десислава15.12.2015 at 19:26 | | Reply

   Желязко,произведено е в Дупница,защото там са се съгласили да го произведат по поръчка.Нали не искал да е произведено в някой гараж например.В САЩ го няма,та го купих от сайта.След три месеца ще ти кажа дали има ефект.

   1. Kala27.02.2016 at 17:38 | | Reply

    Десислава, кажете моля ви как се чувствате след приема.

 16. Йордан Божилов27.09.2015 at 2:12 | | Reply

  Искам да попитам админа,след като лекарството лекува почти всико,дали би помогнало за лечение на витилиго,за което е доказано,че няма лечение за сега.Благодаря предварително.

  1. Н.Бондарчук03.11.2015 at 12:33 | | Reply

   Няма ли кой да отговори на този въпрос за витилигото?