Доктор Гюров, сексолог: Българският мъж иска да може до късни години, но често сам си пречи. Нездравословният начин на живот превръща импотентността в присъда.

Доктор Гюров, сексолог: Българският мъж иска да може до късни години, но често сам си пречи. Нездравословният начин на живот превръща импотентността в присъда.

Седнал на маса, след някоя чашка с алкохол, обикновено българският мъж настоява да разкаже за сексуалните си подвизи. Разказите от казармата са изтъркани, ловджийските истории звучат като фантасмагории, но лакърдиите за нощните лудории привличат вниманието на всички. Всеки мъж счита за нужно да докаже невероятните си подвизи и свръхвъзможности в постелята. Горди сме с мита за сексуалната потентност на балканците, но погледнато през очите на професионалиста, нещата не са така бляскави. Доктор Антон Гюров, сексолог с международен опит, разказва:

Когато специализирах Сексология, това бе една много дефицитна специалност, към която нямаше голям интерес. Приемаше се, че понеже това, което става между мъжа и жената вечер, е почти табу /средата – краят на 80-те години/, с него проблеми могат да имат само по-възрастните. При младите не се предполагаше, че въобще може да съществуват някакви проблеми. Консултациите ми в България започнаха в началото на 90-те, след 4 години специализация в една клиника по сексуално здраве в Ню Йорк. Нещата, които видях там, силно промениха представата ми, която бях получил от образованието ми в България. Поредна година пред кабинета ми се редят много хора, на абсолютно различна възраст, често дори ненавършили 30 години. Проблемът им е един – затруднено общуване с противоположния пол, заради еректилна дисфункция или други функционални нарушения в сексуалната активност. Ако ви се струва смешно, на фона на други заболявания, не бързайте. Голяма част от тези хора са на ръба на самоубийството, заради силно занижената себеоценка и високите нива на комплексите. Да спасиш такъв човек е много трудно, но не е невъзможно. МЕНМАКС е един сигурен помощник в това дело.

 Кои са най-честите причини за еректилна дисфункция и за други функционални нарушения в сексуалната активност?

Най-просто обяснени, причините за еректилната дисфункция се коренят в изтощения организъм, стреса, шлаката по кръвоносните съдове, възрастта, начина на хранене. Често с годините простатата на мъжа има нужда от внимание, като настъпва доброкачествена хиперплазия. Освен редовните прегледи при лекар – специалист, мъжката простата има нужда от адекватна и щадяща терапия.  Трябва да се предприемат крути мерки, за да могат да се обърнат нещата и мъжът да върне самочувствието, което е имал в младостта си.

Какъв е опитът ви от прилагането на сексуалния стимулант МЕНМАКС при такива случаи?

Тук е нужно да отправя забележка, защото не разглеждам МЕНМАКС като сексуален стимулант, подобен на много лекарства по лекарско предписание. Много от пациентите ми имат опит с такива медикаменти и често, вместо да има подобрение, настъпва влошаване. Тежките фармацевтични рецепти водят до сериозни сърдечно-съдови проблеми, при предозиране има редица документирани случаи на внезапна смърт. Те подобряват сексуалното представяне в случаите на употреба, но не са терапия за проблема.

МЕНМАКС е ново поколение билков медикамент, който поставя нови хоризонти пред проблемите в сексуалната сфера. Съставът му е изцяло билков, което позволява дълъг прием, който променя начина ви на живот и води до трайни резултати.

В рецептата си той комбинира два познати сексуално – активни билкови компонента – бабини зъби и магарешки бодил, които освен славата им на афродизиаци, силно подсилват организма на хормонално ниво. Босилекът и жълтият кантарион работят за успокояване на процесите в простата, както и за нормализиране на хиперплазията. 

Какво променя МЕНМАКС в мъжкия живот?

Добър въпрос! МЕНМАКС е само един катализатор на промяната, която трябва всеки мъж с проблеми да извърши. Български мъже, време ви е да напуснете удобните дивани пред телевизорите, да спрете само да гледате спорт, а и да практикувате, в удобна за вас форма. Не прекалявайте с храненето, не обръщайте стреса в алкохол, цигари и кафета. По-скоро, изхвърлете стреса от вас с разговор с някоя прекрасна жена. Бъдете духовит, уверен, силен, жените обожават това. Не е проблеми  и това да е съпругата ви, изненадайте я с букет. МЕНМАКС ще спомогне всичко да премине страхотно, със здрава ерекция, забавена еякулация и увеличен обем на еякулата.

Ще споделите ли някоя история от вашия кабинет?

С удоволствие, като естествено, няма да споменавам имена. Мъж, мениджър в голяма фирма, в края на 40-те години. Втори брак, съпругата му е доста по-млада от него. Няма деца от първия брак. Предвид корпоративния растеж на мъжа, дългите командировки и умората, сексуалният им живот затихва. При това, точно когато трябва да се работи за дълго – очакваното дете. Той започва да пие, връзката им е пред сериозен кръстопът.

Идва при мен по препоръка на приятели, когато нещата са вече в напреднала фаза. Съпругата му е обезверена, смята, че той си има любовница. Самият той пък дави мъките си в солидни количества алкохол.

След няколко разговора и седмица с МЕНМАКС, той се мотивира и започна много сериозна диета, както и изцяло промени начина си на живот. Виждахме се само по контролните прегледи, когато той и съпругата му цъфтяха от щастие и любов. Скоро след това ми се обади да каже, че очаква дете, най-жадуваното от тях събитие. Детето се роди здраво и сега расте в прекрасни условия. МЕНМАКС реално променя живота на мъжа, като дава ново измерение на понятието мъжко здраве.


КОМЕНТАРИ:


Иван Терзиев, Бяла Слатина:

Когато започнаха „засечките“, не се притеснявах много, защото бях сигурен, че от една Виагра всичко ще се реши. Живеех ужасно нездравословно, а синьото хапче ми даваше фалшивото усещане, че съм всесилен. Докато една вечер след приема му, вместо да се представя като тигър в леглото, пренощувах в Спешното на системи. И добре, че стана така, лекарите ми откриха огромни кардиологични проблеми, които системната употреба на Виагра бе влошила. Самочувствието ми падна ужасно, когато вече не можеше да употребявам синьото хапче, в което се криеше моето мъжко достойнство. Само късметът ме срещна с приятел, набор от казармата. Той ми спомена и за своите проблеми, за Манмакс, консултирах се с кардиолога ми, той горещо препоръча. Минаха месеци, а резултатът става все по-добър. Съпругата ми е доволна, сутрин си тананика и ме оставя да си доспя.


Александър П. Бояджиев, Пловдив:

Открих себе си в това интервю – преуморен, нездравословно живеещ, силно токсикиран от алкохол и цигари, с нехармоничен сексуален живот. С всяка жена късаме, защото сексуално не ги задоволявам. Имам добра материална база, огромна къща, спестявания, но след два-три провала в леглото, всяка бяга. Ще опитам МЕНМАКС, ще промени всичко. Вярвам го.


Минчо Христов, Стара Загора:

Ще се сетите, колеги, ще се сетите. Приемам го редовно, като витамините. Разведох се рано, осигурих жената и децата, сега съм сам и откакто се пенсионирах, ударил съм го на активен сексуален живот. Капя колкото трябва и се случва каквото е нужно. Съседките са много доволни, вече и във Фейсбук пробивам. Живее ми се, ще ме разберете 🙂


Слави Иванов, Ловеч:

Помня Менмакс още от края на 80-те, когато за него се чакаше на опашка пред кабинета на Хлебаров. С връзки се уредихме с 3 шишенца, от тях ни дойде детето. Беше средата на 80-те години, нямаше инвитро, нямаше всичко друго, което сега младите имат в тяхна полза. Бях малко по-възрастен от жена ми, викаха ни „чичото и абитуриентката“. Такава бе разликата ни, аз на 31, тя на 18.  За онези години е било голяма работа, всички ни гледаха. Пак ползвахме връзките и през 1990 ни се родиха близнаци.  Викам на жена ми – повече няма, да има и за другите. Сега сме живи и здрави, едно сплотено семейство.

Чат-пат си позволявам малко МЕНМАКС, вече не трябват връзки, имаме го и в аптеката, а годините ми са вече такива, че трябва да мисля и за простатата. И жена ми доволна и аз сигурен. Това е.


Бисер Петков, Кюстендил:

Пия го за мъжко самочувствие и се усещам много добре. Млад съм, едва на 31, но обичам удоволствията. Винаги е хубаво да предложа в нещо повече на дамите, с които прекарвам нощите си. Жените обичат мъжката самоувереност, когато тя е напълно подплатена със сила и страст. Не ги разочаровам, никога!