Терапевтичната технология X5  превръща SLIM X5  в уникален продукт, който променя живота на дамите, които му се доверяват

Терапевтичната технология X5  превръща SLIM X5  в уникален продукт, който променя живота на дамите, които му се доверяват

Сред морето от продукти, които могат да ви помогнат да отслабнете, SLIM x5 се отличава с няколко специфични характеристики, които не притежава никой друг продукт в света:

 • Специално пригоден за особеностите на дамския метаболизъм
 • Без странични ефекти
 • Добре се вписва със съпътстваща лекарствена терапия
 • Приема се лесно
 • Изцяло билков и щадящ организма
 • Заради синергичната терапевтична технология Х5, силно ефективен и с видими резултати за кратък период от време

Защо напълняваме?

Наднорменото тегло е един от глобалните проблеми на човечеството. Струва ни се, че е съществувал от стотици години. Ако обаче се разтърсим в зараждането на проблема, той се появява с началото на масовото фабрикуване на храни, които трябва да бъдат вкусни, евтини и достъпни. Представете си, че живеете преди 100 години, храните се с това, което сте успели да извадите от земята, която притежавате, на цената на упорит труд. Често си лягате гладни, за да има за децата. За да преживеете зимата, взимате заем, който трудно връщате. Храната не е била в изобилие, била е скъпа, вероятно и много по-естествена и здравословна.  Епидемията от затлъстяване не е съществувала в сегашните мащаби. Порциите не са били големи, нямало е разнообразие, дори 80% от храните не са съществували в тогавашния свят или са били деликатес, достижим само за единици. Проста и естествена храна, с минимална обработка, малки количества.

С развитието на науката, хората започнали да търсят решение на една задача – да нахраним всички и да бъде евтино. За да се произведе много по-голямо количество храна, имало нужда от опростяване на технологиите и използването на съвременни машини. За период от 10-15 години се случила промяната – естествената храна се превърнала в продукт с шарена опаковка.

За известно време всички били щастливи и доволни, докато не се появили и първите проблеми  – хората вдигнали рязко количествата от храна, които те употребявали. За да отговори на това, индустрията започнала да произвежда все по-големи количества, които винаги били недостатъчни. Започнахме да живеем, за да ядем, а това доведе до свръхзадоволяване и изключителни нива на затлъстяване, със свързаните с това проблеми. Ядем в повече, отколкото можем да компенсираме с естествения си метаболизъм. Движим се по-малко, защото всичко го правят машините. Куца и социалният ни живот.

Мит ли е, че напълняването се отразява по различен начин на жените и на мъжете?

Наднорменото тегло е отворена врата за всички сериозни заболявания, които можете да си представите, с което е и предпоставка за трайна и мъчителна инвалидизация на пациента, който става затворник на своето тяло. Свръхтеглото  промени начина на обличане, мебелите, автомобилите ни, начина, по който живеем и пазаруване.

Нещата с напълняването при дамите стоят по различен начин, защото прекрасно знаем, че жените държат да са винаги красиви. Ако за мъжете е напълно нормално да имат бирено коремче и не им пречи, съвременната динамична лейди намира това за истински кошмар. Дори и килограм в повече пречи на истинската жена да бъде себе си, влошава начина и на живот и намалява самочувствието и. Ако 10 килограма отгоре не пречат на мъжа, само няколко отгоре за жената могат да забавят метаболизма и, да предизвикат дискомфорт, детоксикация, нарушен стандарт на живот/общуване с близките и съпътстващи проблеми. И най-лошото, да бъдат видими и дразнещи.

Факт е, че SLIM X5 успява да се впише в най-деликатните моменти от дамския метаболизъм и да бъде верен страж за добра фигура и тонус.

Защо диетите не работят така добре, както очакваме?

Има невероятно разнообразие от диети, като добрите нутриционисти знаят, че най-трайни резултати имат премерените и разумни режими на хранене.  Не се учудвайте, че има и диети с шоколад, сланина, точкови, с преяждане, с гладуване. Понякога те също работят в полза на загубени килограми. Много от нашите читателки обаче казват, че след проведена диета, с разумен хранителен режим и твърдо спазване на всички ограничения, те не само не са свалили, но и са качили килограми. Защо се получава това?? Най-често организмът има нужда от помощ, за да премине на „друга предавка”.  Сензационният по своят ефект SLIM X5 е точно този продукт, който подготвя тялото ви да отслабне.

Откритието SLIM X5

Идеята за този продукт не е нова, но принципът и на действие я отличава от всички други възможни разработки в световен мащаб. Визионерската научна дейност на академик Хлебаров е успяла да предвиди и новия поглед върху отслабването при жените – лайфстайл продукт с комплексно действие, който не само отслабва, но и детоксикира, оформя тялото, извлича излишните течности  и дава тонус. Първите разработки датират от средата на 80-те години, но в завършен вид той успява да излезе едва сега, когато съвременните технологии позволяват да се комбинират екстракти с достатъчна чистота, за синергично действие върху дамското тяло.

Основните съставки са силни природни компоненти:

 • Камбоджанска гарциния

Силен агент за разграждане на мазнините, улеснява естествения метаболизъм и работи за по-бързо отслабване. Щади сърцето, като действа на прекия разпад на мастните депа.

 • Зелено кафе

Дава  енергия, засилва мастния метаболизъм в черния дроб, намалява апетита, влияе на глюкозните нива в кръвта;

 • Зелен чай

Дренира, като извежда излишните течности, детоксикира и освежава.

 • Сибирски женшен

Много силен адаптоген, който подкрепя организма и дава сили да се пребори с напълняването.

Съвременната технология позволява да се синтезира и силен Х5 ефект на синергичното действие на основните компоненти. SLIM X5  и неговата съвременна течна формула:

 • спомага изгарянето на мазнини
 • спомага с контрол апетита и детоксикира/дренира тялото
 • спомага със стимулацията на енергийния поток в тялото
 • спомага с повишаване на термогенезата
 • спомага да се регулират сериозни съпътстващи заболявания

По 60 капки, 2-3 пъти дневно разтворени в 50 мл вода или сок. Да не се превишава препоръчителната дневна доза. Да не се приема от бременни и кърмещи жени. Съвместим с медикаментозна терапия.

Нашите герои  /имената и снимките са илюстративни, за да запазим конфиденциалност/:

Мария, 23 години, София

Винаги съм била пълничка, но нещата излязоха извън контрол около последните години в училище. Учех в престижна гимназия, исках да завърша право, постоянно бях пред компютъра, а единственото удоволствие ми беше храната. Родителите ми постоянно настояваха да съм навън повече време, да си намеря приятели, но аз си знаех моето  – училище, у дома с уроците и в някоя социална мрежа, вечерта похапвам и лягам. Тайно си мечтаех за някое красиво и добро момче, но отлагах всичко до завършването си.

Вече бях втори курс, а моето мечтано момче беше на съседния чин до мен и заедно слушахме лекциите на професорите. Никога не съм била суетна, но се опитах да променя дрехите си, да му направя впечатление, дори предложих да помагам с материала, само и само да ме забележи. Той бе много благодарен, но и изключително въздържан. Свързахме се във Фейсбук, където и двамата бяхме доста по-отворени за разговори. Не издържах и го запитах директно за усещанията му към мен…

„Приятелка, човек, с който може да си споделя всичко.”

Все едно ме зашлеви, очаквах нещо по-мило, а той въобще не виждаше в мен жената, която се нуждае от любов и секс. Но може би и той си беше прав, за да не си личат килограмите, ходех с неутрални и широки дрехи, дори и лятото. Зубърката на класа, винаги с готов отговор, но никой не виждаше в мен жената, готова да поиска и да даде любов. Реших да се променя.

Нови дрехи, но в магазина нищо не ми пасва. Време бе да сменя начина на живот, хранене, движение. Инструкторката във фитнес залата ме изгледа доста критично,  но след две-три тренировки бе готова да ме носи на ръце, така присърце приемаше всичко около мен. Но нещата не вървяха така бързо, както исках. Спорт, диета, но за 3 месеца от 82 килограма станах 79 и спрях. И никакъв напредък. Колегата силно ме подкрепяше, даже започна и той да идва с мен, да ме подкрепя. Нямаше нужда, но от приятелство, пустото му приятелство  

SLIM X5 ми го препоръча една медицинска сестра, която ми даваше резултатите от прегледите, които си бях започнала да си правя, защото се опасявах, че ми има нещо.  Всичко бе блестящо, но килограмите не падаха. Трябваше да опитам нещо ново, а в аптеката до нас имаха SLIM X5. Предупредиха ме, че ще ми трябват няколко опаковки, помолих да ми заявят.

Почнах да го пия, както е указано. Една седмица никакво движение, след това започна доста добре, свалих до 64. Пролетта на една от съвместните тренировки го улових , че ме зяпа. Как няма да ме гледа, вече се пусках по клинче, което добре очертаваше формите ми. Викам си – сега е времето. Той ме изпревари – покани ме на екскурзия до Гърция. Гледаше ме постоянно, сякаш ме виждаше за първи път. Не бях вече високата и пълна зубърка /1.75 съм/, а доста спортно и добре облечено гадже. По улиците ни гледаха, а в очите му се усещаше страст. Няколкото нощи в Гърция промениха завинаги живота ни. От 1 година сме заедно, имаме няколко общи страсти – бъдещата ни професия, спортът, любовта ни. Редовно приемам SLIM X5, за да поддържам здравословно и здраво тяло. Активно го препоръчвам на всички мои приятелки и колежки от фитнес – залата, които често ме питат за невероятния ми успех  в отслабването и любовта. Нещата могат да бъдат прости.

Невяна, 46, офис администратор

Работя в офис, тежка и отговорна работа, често вечерям нещо в близките капанчета и пак се връщам да довърша нещо. Представете си, че на 44 мъжът ми ме остави за по-млада жена. Късен пубертет, какво да ви кажа. Не го приех фатално, зрели хора сме, двете ни деца отдавна имат своя път, за мен остана кариерата и тихите вечери у дома. Не ми пукаше, че бях качила няколко килограма в повече, нямаше за кого да се нагласям, вече ми беше скучно.

Така си мислех аз, но съдбата си играела други номера. Изведнъж се появи нов колега, с който започнахме чисто сексуална връзка. Той е по-млад от мен с няколко години, също разведен. Решихме да направим връзката си официална, но пусти предразсъдъци, аз съм по-възрастна от него със 7 години. Нещо, което в нашия град предизвиква сериозни коментари. „Намерила лелята агнешко”, така чух за себе си.

Леля ли, ще видите вие! Потърсих добра фитнес зала, малко съкратих работните часове, намерих  и добър нутриционист, който ми спомена за SLIM X5. Добре звучи, не всичко от рекламите е вярно, но да опитаме. Невероятно усещане, че ми се случи рядкото усещане да държа живота си и здравето си в ръце – след два месеца буквално блестях до моето по-младо гадже. Като шега свалих излишните килограми, продължих да оформям тялото си, излекувах хроничната умора, вече спокойно приемах всички предизвикателства, вместо да се крия в домашния уют и пуснатите завеси. Двете ми дъщери силно подкрепиха връзката ми с по-младия колега, както и не пропуснаха да забележат промяната. Не било само от любовта, признах  си набързо, има и нещо отгоре. И те бяха чували за еликсира, също си купиха и да опитат как ще се чувстват. Чакам отзиви, а на моя му казали, че бил „отстрелял младо гадже” 

Ловджийски хумор /такива са му приятелите/, но от доста месеци не му оставям много време да ходи по горите. Имаме по-приятни неща за правене. Благодаря на SLIM X5, че ме подкрепи в един важен за мен момент.

Няколко съвета от създателите на SLIM X5:

 1. Приемайте SLIM X5 сутрин и вечер, в точно определени часове.
 2. Приемайте поне 2 литра вода дневно, за да изхвърлите по-лесно токсините.
 3. Комбинирайте диета с физическа активност, за да оптимизирате резултатите.
 4. Не се отказвайте лесно, волята е най-добрата съставка на диетата.

Коментари:


Донка Петрова, Сливен

Стрелям, без да гледам. Веднага ще си го поръчам, това е нов подход за мой наболял проблем!!


Жанета Петева, Стара Загора

Браво на героите, искам и аз така, вярвам, че ще успея. Поръчвам SLIM X5 онлайн, защото имам най-добрите цени и го пия редовно. Скоро ще се похваля и с първите резултати.


Иван Тонев, Сливен

Кога ще направите подобен продукт и за мъжете, нима само жените имат правото да се усещат добре?


Галката

Момичета, споделете мнения, тепърва започвам да го пия, какво е мнението ви.