Ракът, това е индустрия! Бил е лечим дълго време-Всякакъв вид рак се лекува за 2-16 седмици

Ракът, това е индустрия! Бил е лечим дълго време-Всякакъв вид рак се лекува за 2-16 седмици

Аз съм лекар, който има, по мнението на водещи експерти, най-висок коефициент на лечението на рак в света, категорично е твърдението на д-р Колдуел. В същност, аз съм уверен, че мога да излекувам най-малко 90% от всички пациенти с рак, ако имах правна платформа да работя с тези хора „по схемата на д-р Колдуел.“ Докато пациентът е готов и все още в състояние да направи каквото е необходимо, няма да му се наложи нито хирургическа намеса, нито химиотерапия или излагане на радиация, няма никаква причина ракът да не може да бъде излекуван при повечето хора, добавя той.
Сигурен съм, че мога да го излекувам за няколко седмици или няколко месеца. Но тъй като законът и тези, които правят пари от страданията и дори смъртта, не ми разрешават да прилагам моята техника, аз законно дори не мога да ви кажа какво да правите или да не правите, обяснява докторът. Ето как медицинската професия и фармацевтичната промишленост защитава своите трилиони долари от раковата промишленост. Те „карат политиците да издават закони, които убиват хора, или поне ги разболяват, и закони, които не им позволяват да се възстановят. Те могат само да ви направят още по-болни и в крайна сметка да предизвикат смъртта ви, предлагайки ви токсично, опасно и жестоко лечение“, тази равносметка прави докторът за настоящето. Ето и системата на д-р Колдуел .

– Доктор Колдуел, Вие твърдите, черакът се лекува за 2-16 седмици – можете ли да ни кажете нещо по-подробно за това?

– Нашият опит показва, че всеки рак се лекува за 2 до 16 седмици; има видоверак, които се лекуват за няколко минути. – всеки един лекар по света, практикувал поне 20 години, знае случаи на внезапно излекуване. Щом това е възможно, трябва да намерим начин за постигането му.  Преди всичко е нужно да се освободим от киселинността и токсикозата. Тялото ни трябва да се обогати с кислород, затова когато ядем зелени храни, тоест хлорофил, в тялото постъпва много кислород, достатъчно калций, с правилно хранене и с хранителни добавки съдържащи микроелементи алкализираме организма. Щом се алкализираме – ракът веднага спира. Този процес може да продължи няколко дни, няколко седмици, но ще се прекрати. Организмът е необходимо да бъде доведен до изцеляващо ниво на рН. Нивото на рН може да е от 0 до 14. Седмото ниво е неутралното трябва да станем по-алкални от него. Нивото 7,36 е добро, но по време на лечението трябва да достигнем рН 7,5 и още по-високо от това ниво.  Не винаги успяваме с правилен хранителен режим да поддържаме здравословно ниво на киселинност в тялото. Хората не са всички лекари или познавачи по действието на различните растения и хранителни продукти върху тялото ни. За тази цел е разработен продуктът pH Modulator  – единственият по рода си продукт с високо съдържание на алкалообразуващи екстракти, които привеждат вътрешната среда на организма до алкална и по този начин влияят директно върху всякакви видове ракови клетки и не само.

Аз препоръчвам на всички мои пациенти да приемат продукта два пъти годишно по 3 месеца по 2 капсули на ден, за да са сигурни, че нивото на киселинност в тялото им е в норма и така да предотвратят риска от образуване на ракови клетки.

За вече болните от рак, препоръчвам прием от по 4 капсули дневно от продукта, за да могат да поддържат високи нива на алкална среда и по този начин да продиводействат активно на туморните клетки.