Какво се случва само след седмица ако пречистите черния си дроб!

Какво се случва само след седмица ако пречистите черния си дроб!

Черният дроб е най-големият човешки орган /след кожата/. Неговото тегло е около 2,5 % от тежестта на човека. Намира се е в дясната горна област на корема, зад последните ребра и под белия дроб. Често му създаваме доста проблеми с лошите си навици, но добре функциониращият черен дроб успява да се справи с преяждането ни, препиването, нездравословния начин на живот, всичко това, което трябва да се преработи и пречисти.

Това е единственият ни орган, който може сам да се регенерира, подпомогнат и в работата си от препарати като ХЕПАРИКСИН. Покрай другото, изпълнява огромен брой функции – разгражда храната до основни съставки, работи за пречистването на тялото от вредни вещества, силно подкрепя имунитета и се грижи за детоксикацията. Той е пазачът, който обезврежда отпадъчните продукти и инфекциите, стои винаги на пост за здравето ни и синтезира жлъчката, така важна за храносмилането.

Колкото и защитни механизми да е предвидил архитектът на тялото ни за този важен орган, той е и най-уязвимият, поради нашия неразумен съвременен начин на живот. Какво наранява нашия черен дроб?

 • Храната – слагаме я на първо място, заради навика ни да ядем по много и все нездравословно. Само отворете хладилника си и погледнете – преработени, изкуствени храни, пълни с мазнини и химически съставки, които нямат реална стойност, освен да овкусят, дадат обем и трайност. Факт, модерният човек избяга от традиционните и естествени храни и се задоволи с полуфабрикатите, произведени в заводски условия, с огромна трайност. Ако търсите илюстрация, потърсете информация по етикета на любимата ви храна. Вижте кои са нещата, които намирате в колбасите, вместо месо, сол и подправки. Сега си представете и изпитанието, което поставяне пред черния дроб. Не е никак за подценяване и факта, че поради нездравословното хранене, голяма част от хората са с наднормено тегло, което допълнително товари и забавя функциите му.
 • Друг реален проблем за черния дроб е системната употреба на спиртни напитки. Тялото ни не прави особена разлика между разумна и неразумна употреба, не може да прецени количествата, особено в по-зряла възраст, съчетана с наднормено тегло и съпътстващи заболявания. С разграждането на алкохолните напитки се освобождават големи количества ацеталдехид , които блокират работата на черния дроб.  Алкохолът води и до омазняване, което допълнително забавя функциите.
 • Цигарите са лош навик, който трудно се изкоренява. Смята се, че пушачите умират 10 години по-рано от непушачите. Всички отрови, които влизат през дима, минават през кръвта, а черният дроб е богато кръвоснабден. Лекарите твърдят, че ако откажете цигарите на 60, смело можете да добавите 1-3 години към предполагаемата дължина на живота ви. Друг фактор са онкологичните заболявания – пушачите са предразположени към по-висок процент от ракови заболявания.
 • Стресът и нередовния живот са също сериозен фактор за чернодробни нарушения. Въпреки силната резистентност на черния дроб, той живее с нашето тяло и с неговия режим. Ако го подложите на безсънни вечери, нередовен режим на работа и никаква почивка, той със сигурност ще отреагира и ще влезе в дисфункция.
 • Чернодробните нарушения са предизвикани директно или индиректно от редица заболявания, като това се провокира и от приема на лекарства. Често в листовките се споменава за особеното внимание, с което да употребите това или онова, ако имате дисфункция на черния дроб. Не подценявайте тези предупреждения.

Здравословния начин на живот и употребата на природни лекове като ХЕПАРИКСИН може да спомогне и да върне функционалността на черния дроб.

Кои са първите белези на чернодробни проблеми?

Бъдете особено внимателни, ако видите някой от следните признаци. Бъдете особено предпазливи, защото различните дисфункции на черния дроб имат различни прояви и симптоми:

 • подуване на корема, запек, стомашно разстройство и гастроезофагеален рефлукс  – едни от началните белези на проблеми
 • загуба на тегло и обща отпадналост/умора
 • пожълтяване на кожата /промяна на нормалната пигментация
 • пожълтяване на урината
 • побеляването на изпражненията
 • необясними и внезапни пикове в телесната температура
 • гадене или повръщане, често и на кръв
 • пристъпи на сърбеж, които не можете да си обясните
 • промени в настроението и депресивни състояния

Повече от два в комбинация са добър довод да не си отлагате повече посещението при лекаря, както и незабавно включване в оздравителна програма, с присъствието на ХЕПАРИКСИН като подкрепящ медицински препарат.

Какво би се случило, ако пренебрегна съветите на лекарите?

За съжаление, освен трайно нарушеното качество на живот, проблемите в черния дроб водят до различни по тежест заболявания, които са често с фатален изход – цироза, онкологични проблеми, хепатит, различни по сложност и проблематичност функционални нарушения.

Разумният човек избира ХЕПАРИКСИН

ХЕПАРИКСИН е водещ препарат в класа на хепатопротекторите – лекарствени форми, предназначени специално за лечение и профилактика на проблемите с черния дроб и жлъчката. Той заема особена позиция и е лидер в своя клас заради естествения произход на съставките, което максимално предпазва и не създава допълнителни проблеми, за разлика от други лекарствени средства, продукт на фармацевтичната индустрия.

Автор на уникалната формула на ХЕПАРИКСИН е изтъкнатият академик Хлебаров, който успява да извлече най-мощните елементи на 3 доказани с ефективността си растителни съставки.

 • Бял трън – тревисто едногодишно до двугодишно растение от семейство Сложноцветни.  От години се използва като доказан  работещ фактор при нарушение функциите на черния дроб и жлъчката, хронични възпалителни процеси, химио и лъчетерапия, хроничен хепатит, цироза и стеатоза на черния дроб, системна употреба или злоупотреба с алкохол и медикаменти, тютюнопушене, наркотична зависимост, интоксикации с някои вещества и лекарства, липса на апетит, депресия; Екстрактът от Бял трън в ХЕПАРИКСИН е филтриран и прецизиран така, че да изпълнява максимално мощно своята задача, при минимални дози за прием.
 • Артишок – този ниско калоричен зеленчук съдържа цинарин. Екстрактът от листата му  подобрява функцията на черния дроб, жлъчния и пикочния мехур, стимулира секрецията на храносмилателни сокове, особено жлъчка и намалява нивата на холестерол в кръвта. Силно диетична и пречистваща храна, подходяща за хора с наднормено тегло. Цинаринът в дневната доза ХЕПАРИКСИН е равен на свободно съществуващият в няколко килограма артишок. Прецизната формула на академик Хлебаров е позволила създаването на максимално ефективен концентрат.
 • Глухарчето е многогодишно тревисто растение. Корените му действат, освен за пречистване кръвта, и за премахване на токсини и отрови от бъбреците и черния дроб. То действа диуретично и пречиства по ефективен път организма.

Обединени в едно, с висока концентрация и прецизно планирани комбинации от фито – нутриенти, трите растителни съставки провеждат ефективна терапия над черния дроб и подобряват симптоматиката на няколко глобални заболявания.

ХЕПАРИКСИН има уникално действие при страдащи от:

 • Затлъстяване – спомага за редукция на излишните килограми.
 • Кожни и козметични проблеми – подобрява се външния вид на кожата и лигавицата, заради ефективната детоксикация
 • Целулит – помага за естественото дрениране на организма
 • Главоболие – унищожава токсините, които причиняват проблеми с кръвното налягане или с работата на вегетативната система
 • Сърдечно-съдови болести – поддържа нормални нива на лошия холестерол, а това от своя страна е добра превенция за предотвратяване на инсулти и инфаркти.
 • Бъбречни и жлъчни камъни –  намалява риска от образуване на жлъчни камъни
 • Костно – ставни заболявания – подобряване подвижността на ставите, с намаляване на телесното тегло
 • Простуди и вирусни инфекции – силна активация на имунната система
 • Запек и констипация – подобрява работата на отделителната система
 • Диабет – спомага за намаляване на токсините, които се отделят в тялото при съпътстващата терапия

ХЕПАРИКСИН няма известни странични ефекти и може да бъде употребяван в съпътстваща лекарствена терапия или като единствен лек, който разумният човек употребява, за да си гарантира добро чернодробно здраве. Препоръчителната дневна доза е 60 капки, 2-3 пъти дневно, разтворени в 50 мл вода или сок.


Коментари:


Мария Христова

Фармацевт с дългогодишен опит съм и имам абсолютното доверие в лекарствените форми. Съпругът ми пострада от черния си дроб, предприехме необходимите терапии, нещата са малко по-добре, но изникна нуждата да приемаме постоянно стабилен хепатопротектор. С леко недоверие приех ХЕПАРИКСИН, въпреки горещите препоръки от лекуващия лекар. Викам му – За какво ти е, като нямаш воля??

Съпругът ми е с наднормено тегло, пийва си понякога, пуши, обича мазното, това му докара и проблемите. Амбицира се, купи си колело, редовно си пие билките, аз му се подсмивах зад гърба, но за една година дръпна, свали шкембето, отказа пушенето, пие само по мъничко винце, а показателите му са чудни. Дърт мъж, на 65, а жените взе да позаглежда, а и те него. Хубаво е да се амбицира човек, а когато има и подкрепа, ХЕПАРИКСИН, нещата са по-лесни.


Петя Неделчева, Благоевград

Майка ми беше с огромни проблеми с черния дроб, цироза, въпреки, че живееше относително здравословно и не пиеше. Късно и го откриха, постоянно я препращаха от лекар на лекар, а като дойде диагнозата, тръгнахме по болниците. Не и даваха повече от 2-3 месеца живот. Видяхме рекламата, решихме да опитаме, лекарите не бяха против. Вече седми месец сме вън от болницата, имаме леко подобрение, но най-важното е, че сме живи и активни. Лекарите са учудени, даже не вярват, обаче на изследванията и на самият факт, че „отписаният пациент“ идва в кабинета с голям букет, саморъчно набрани цветя „за доктора“. ХЕПАРИКСИН се появи в точния момент  и помогна на мама. Благодаря ви, академик Хлебаров.


Жоро, Димитровград

Приемам ХЕПАРИКСИН от около 6 месеца, с което боря последиците от десетина години алкохолизъм. Причиних тежка катастрофа, лежах малко в болница, повече в затвора, слава богу, не бях станал убиец. След излизането на свобода всичко в мен се срина – нервите, здравето, безработица. И черният дроб, от нередовен живот имах проблеми, алкохолът си каза своето, на 35 изглеждах като развалина. Приятел ми препоръча ХЕПАРИКСИН, заради природния състав. Сега съм доста по-добре, изчезна главоболието и депресията, намерих си и работа, живея по-нормално и вече се осмелявам да правя планове!!


Маринела Жекова, София

Баща ми го приема от 3 месеца, той има огромен проблем със свръхтеглото, диабетик тип 2, огромен корем, всичко е затлачено и не работи активно метаболизма му. От години му куца черният дроб, но не взима сериозни мерки. Като се пенсионира, отхвърли всичките задачи, реши да живее здравословно, ама не става така лесно. Задъхва се, коремът пречи, хапне нещо и му става лошо. Лекарите констатираха, че състоянието му е много сериозно и трябва да влезе в болница. След 10 дни излезе мрачен, отчаян, нищо общо с таткото, когото обичам и познавам – душата на компанията, бохем, открит и весел. Търсеше решение и го намерихме в ХЕПАРИКСИН. Мобилизира се, тръгна по пътеките в парка, взе си гирички, спря мазното, соленото и киселото, лека-полека и коремът взе да спада. На третия месец и лекаря го поздрави, че подобрява резултатите, вместо да ги влошава, както му беше предсказал!

Живее му се, това е най-важното, дай на един болен лекарство и ще го лекуваш, но ако му дадеш и надежда, ще му дадеш живот. Благодаря на ХЕПАРИКСИН.