ЗАПЕКЪТ – ЛЕКАРСТВАТА ПОМАГАТ, НО Е НУЖНА И СМЯНА НА НАЧИНА НА ЖИВОТ, ЗА ДА ЖИВЕЕТЕ ПЪЛНОЦЕННО

ЗАПЕКЪТ – ЛЕКАРСТВАТА ПОМАГАТ, НО Е НУЖНА И СМЯНА НА НАЧИНА НА ЖИВОТ, ЗА ДА ЖИВЕЕТЕ ПЪЛНОЦЕННО

Има продукти, които могат да променят човешкия живот. Не го вярвате, докато не се случи, на вас или на близък човек, комуто можете да повярвате. Искаме да ви разкажем една история, която научихме покрай дама, която бе успяла да подобри здравето си и да смени начина си на живот с продукта КОЛОН КЛИЙНЪР.  Нека да и дадем думата. Умишлено не публикуваме името и, а ще ви я представим с инициалите Г. Г, на 32, София.


Реших да опиша историята си, защото приятелките ми казват, че била вдъхновяваща. Никога не съм искала или предполагала, че ще получа такава публичност. Животът ми до 30-тата година бе повече от нормален, работа, университет, завършване, реализация, кариера. Голям майтап е да си го призная, но всичко ми минаваше така леко и незабележимо, че не се замислях за нищо. Работех по 14 часа на ден, градим живота и гледаме напред. Малко ми е смешно сега, но си бях повярвала. Интензивна работа, много пътувания, стрес и ако не си на път – закован си на бюрото. Екип от 10 човека подчинени, всеки гледа да се заяде, труден колектив.

Съответно, личният ми живот бе пълен хаос, връщах се у дома за сън. За да потисна стреса, вечер преяждах, сутрин гладувах, през деня  – кафета и бързи закуски. Вечерта – огромна топла пица, купа с макарони, скара или няколко пакета чипс. И веднага в леглото пред телевизора.

Спортната ми фигура леко започна да изчезва, но не обърнах внимание голямо. Млада съм, ще компенсирам. Така си казвах, лятото имам повече време, ще се пъхна в банския и готово.

Но започнаха проблемите със запека. Не ги очаквах. Ужасното усещане да ти е пълен стомаха и да не можеш да направиш нищо. Разкарвах се с дни, все едно съм глътнала футболна топка.  Изглеждаше ми нормално, с начина ми на живот и храната, която най-често ядях – пица и паста. Насилвах се за плодове и зеленчуци, но не ми бяха кой знае колко вкусни, в сравнение с топлото тесто, което успокояваше и притъпяваше всички емоции от стреса. 

Самотно си живеех, дори и когато бях в командировка – вечерта след похапването и директно  заспивах. Ако не можех да заспя, пиех едно сънотворно хапче и потъвах. Но да се върнем на проблемите с изхождането. Запекът се превърна в тежък проблем, когато дойде лятото, а очакваното връщане „във форма“ не се получи. Ходех с издут корем, дискомфортно и неприятно усещане. Успявах да се облекча на третия или четвъртия ден, с много мъка и болки.


Коментира д-р Живодар Тенев,  гастроентеролог, част от екипа специалисти, които работят с КОЛОН КЛИЙНЪР:

Всъщност, така започват проблемите. В началото е системното пренебрегване на нормите на здравословното хранене, съчетано с несъразмерни количества от храни, които са потенциален зародиш на проблеми – калорични, въглехидратни, с много мазнини.

Запек е  това състояние на храносмилателната система, което води до отклонения в ритъма на обичайните изхождания. Налице са втвърдяване на изпражненията, затруднение при  изхождането и значителното му разреждане или усещане за непълно изхождане. Ако ходите по голяма нужда до тоалетната под 3 – 4 пъти седмично, вие имате проблем. Симптоматиката може да бъде облекчена от продукти от класа на КОЛОН КЛИЙНЪР, които по мек и естествен начин пречистват дебелото черво и облекчават страданията.

Болката е чест спътник на състоянието, като минава на различни нива – от обикновен дискомфорт през болезнено изхождане и запушване на червата. При острият/хроничен запек могат да се наблюдават и сериозни проблеми – тумори и начало на ракови образования.  Плашещи сигнали могат да бъдат  кървене от ректума, силни коремни болки и спазми, гадене и повръщане. Необходимо е незабавно да се обърнете към лекар – специалист, защото говорим за наистина крайна фаза в проблематиката. Ракът на дебелото черво е едно от най-фаталните страдания, което става причина за смъртта на хора на различна възраст, често дори и под 40. Задръстването с шлака и отпадъци е предпоставка за трайно нарушаване на качеството на живот, с много съпътстващи оплаквания.


Нещата при мен не вървяха добре. Напълнях чувствително, постоянно се усещах уморена, не можеше да се наспя, заради лошото усещане в стомаха. Тогава тръгнах по лекари. Опитах много неща, но не ми се случи. Нямах волята, все ми беше спокойно, че има време всичко да се оправи бързо. Родителите ми се учудваха, че така съм се запуснала, питаха ме какво ми се е случило. Бледна, болнава, с няколко размера над дрехите, които обичайно носех. Изнервена от безсънието, с изтощена коса и кожа. По цялото ми тяло се появиха пъпки, които не можех с нищо да премахна. Целулитът по бедрата, грозна гледка. Най-отвратителното нещо за мен – стоях с часове в тоалетната, което правеше впечатление на колегите и /за съжаление/ станах за присмех. Няма как да не се усети, че престоявам в пъти повече от нормалното, че ме мъчат газове, при това много болезнени. Най-накрая събрах куража , за да отида на лекар. Подигравките на колегите болезнено нараниха самочувствието ми.


Коментира д-р Ж. Тенев: Пациентите често неглижират напълно дискомфорта от запека, като го приемат като нещо нормално. Някъде в „нормалността“ се губи и обяснението им, че такъв болезнен проблем се пренебрегва. Често повод за първото посещение при лекаря са болките, на които вече не могат да издържат, газовете и кръвта в изпражненията. Често казвам на пациентите, че са закъснели, забавянето им е причинило тежки отклонения от нормата и дискомфорт. Вдигат рамене виновно и мълчат. Добре е, че имам целия инструментариум на съвременната медицина, заедно с природен продукт като КОЛОН КЛИЙНЪР на наша страна.


Нещата, които чух, съвсем не ми харесаха. Бях позволила на нездравословния начин на живот да задръсти моето тяло, да унищожи младостта ми. Аз съм на 32, а изглеждах на 50. Изтощена, изнервена, бледна и покрита с пъпки – нима това беше само от начина ми на хранене?! Уви, лекарят се оказа прав и в най-лошите си прогнози. Дали имах път назад, възможност да поправя това, в което бях сгрешила. Лекарят ми каза само едно – „Лекарствата помагат, но ти си най-важната“. Предстояха ми трудни няколко месеца. Изписаха ми няколко важни изследвания, препоръча ми няколко лекарства и тогава за първи път чух за КОЛОН КЛИЙНЪР. Бях виждала рекламите, но се колебаех дали да си го купя. Не бях събрала кураж, а ако бях, нямаше да съм така зле, докторът го потвърди. Не бях много уверена, лекарите говорят какво ли не, но нямах друг път напред. Изписа ми седмица домашно лечение и тръгнах по аптеките да го търся. Лесно го намерих, взех направо две опаковки. Мнението на аптекарката също беше добро. Ами, да опитам тогава!


Д-р Тенев: Изписвам и препоръчвам КОЛОН КЛИЙНЪР на всеки мой пациент, който има проблем със запека /нарушената стомашна функционалност/. Качествата на този препарат са много:

 • Поддържа баланса на чревната флора и разграждането на храните в стомаха
 • Спомага превенцията на развитие на патогенните бактерии и микроорганизми в червата, като така способства хроничните възпаления в храносмилателния тракт
 • Осигурява ефективна детоксикация на дебелото черво и храносмилателния тракт
 • Пречи на образуването на полипи на дебелото черво
 • По естествен начин изхвърля токсичните елементи  от организма
 • Спомага на склонните към запек пациенти да избегнат влошаване на състоянието
 • Директно улеснява изпразването на дебелото черво, като бори запека
 • Укрепва имунната система през системна детоксикация

КОЛОН КЛИЙНЪР съдържа 4 силни природни съставки, които гарантират мощното му действие и за мъже и за жени.

Комбинацията от тези 4 съставки осигурява видими и осезаеми резултати още след първите седмици на приема. Препоръчителната доза – 2 капсули дневно, преди хранене. За оптимални резултати – прием 3 месечен период, последван от месец почивка. Много е важна комбинацията от 4-те съставки, която регулира перисталтиката, улеснява изхождането, но и се грижи за хигиената на дебелото черно и предпазва от създаване на полипи.


Опитът ми се оказа…успешен. Всъщност, не беше опит за успех, а пълна промяна на всичко това, което ми се случваше, това, което аз правех и вярвах, че трябва да правя. Още от първата седмица с КОЛОН  КЛИЙНЪР  усетих осезаемо, че нещо се случва. Малко подобрение, но намаляха газовете и болките при изхождане. Естествено, промених начина си на живот.

 • Смених храната, като по съвет на треньора ми в залата ( и за това ще си кажа), смених часовете на хранене, като най-късно вечер похапвах в 17.30-18, нещо леко. Салатки, плодове, зеленчуци, леки меса.
 • Никакви газирани напитки, както и алкохол – вода или чай, до 1 кафе дневно, предимно сутрин. Над 2 литра вода дневно.
 • Посетих залата, в която бях ходила като студентка. Започнах плавно и леко, с аеробни упражнения. С треньор, първоначално. Той беше прав, че движението ще ми облекчи проблема. След всяка тренировка се усещах по-добре и леко.
 • Спрях и с нервите, не ми бяха нужни повече. Напаснах си режима, хранене, работа, тренировка, почивка.
 • Не забравям и КОЛОН КЛИЙНЪР – по две капсули дневно, преди ядене.

Препаратът ми действа силно мотивиращо, а това е най-нужното ми в момента.  И преди бях пила чай, който  масово се препоръчва, но не мога въобще да намеря база за сравнение. Тук имаш работещ екстракт с фармацевтично качество, а там париш някакви листа. Нищо общо, в сравнение с този комплексен продукт, който подкрепя начина на живот.

За два месеца се лиших от отвратителния корем, запекът е само лош спомен, кожата ми се оправи, изглеждам млада, жизнена и желая да живея. Не забравям, че това е възможно само, ако го поискам. Благодаря на създателите на КОЛОН КЛИЙНЪР.


КОМЕНТАРИ:


Жана:

Дами, мислех, че съм опитала всичко на този свят срещу запек, но сега ще опитам и КОЛОН КЛИЙНЪР. На 34 години съм, а в последните 10 години ходя по нужда 1-2 пъти седмично. Понякога и чайове от какво ли не пия, не помагат. Имам някакво преплитане на нещо, лекарите обясняват, дано това помогне. Когато съм в цикъл и имам запек, съпругът ми бяга от дома на село. Не ме понасял. 😉  Дано това лекарство ми помогне.


Петър:

И аз пия КОЛОН КЛИЙНЪР, на 45 години съм, а имам запек от около 8 години. Доста си похапвах, особено мръвка. Сега с това лечебно чудо и отслабвам и холестерола падна. Преди да го открия в аптеката, карах на клизми. Също помага, но много време отнема, а и ако пътувам /шофьор съм/, не ми е комфортно да мъкна със себе си всички необходими неща.

КОЛОН КЛИЙНЪР помага, лесен е за употреба и не боли.


Мария Антонова:

Това шоколадчета, клизми, чайчета, облекчава, но не решава проблема. Същината на проблема е задръстеното дебело черво, което просто губи всички свои качества и не функционира както трябва. Чела съм, че КОЛОН КЛИЙНЪР създава максимална защита за стените му, не позволява залепването на полипи, а това е много важно за хигиената и е фактор в превенцията на рака на дебелото черво.


Галина Тренчева:

И аз съм за, ще опитам, нямам избор. Задържам храна, ужасно бавен метаболизъм, хапвам по малко, но не мога да ходя до тоалетна. 2-3 пъти за 14 дни, а това ме побърква. Правя редовно йога, това ме отпуска, но мисля, че в комбинация с КОЛОН КЛИЙНЪР ще е по-добре. Нуждая се от помощ в детоксикирането.


Делян Иванов:

Помага, в пъти повече от шоколадчетата. Работя в офис, не мога да излизам често, нито пък да стоя с часове в тоалетната. Точно и регулирано ходене по голяма нужда, без болка. Пия го от 8 месеца и ефектът е потресаващо добър! Препоръчвам!