YOUTH BOOSTER – мистичният фонтан за вечна младост и жизненос

YOUTH BOOSTER – мистичният фонтан за вечна младост и жизненос

Вероятно още от първите моменти, в които човечеството е осъзнало своята тленност, се е появила и мечтата за вечен живот или младост. За мистичните живи извори говори още Херодот  /5-ти век преди Новата ера/, а след него безброй писатели и разказвачи описват техните въображаеми местонахождения. Много от техните герои успяват да достигнат до тях и да отпият. Връща се силата, младостта, здравето. Помним и Индиана Джоунс, който в „Последният кръстоносен поход“ успя да открие и мистичния Свещен Граал, съдът, който дава вечен живот и здраве. Интересно е, че във всички истории, младостта се свързва с пиене на вода, нещо, което науката категорично ще  докаже едва през 20-ти век – дехидратацията е една от най-сериозните предпоставки за проблеми със здравето.

Както често става в живота, когато хората мечтаят за нещо, често науката тръгва по следите му, за да го открие и вкара в експлоатация. Алхимиците от Средните векове първи опитали да намерят еликсира на живота. От опитите им се родили първите лечебни средства – на билкова основа – такъв, какъвто е и YOUTH BOOSTER.

С развитието на технологиите, особено през 20 – ти век, фармацевтичната наука се опитала да постигне това, което не било възможно преди години – да увеличи времетраенето на живота на човека, като подобри качеството му.  Да, това не било невъзможно, продължителността на живота се увеличила – като комплексен резултат от по-добрите условия на живот, лекарствата, напредъка на медицината.  Имало нещо, което обаче продължавало да стои на дневен ред  – откриването на магическия фонтан на младостта, чието търсене продължавало, но вече в лабораториите на учените.  Светът бил напълно опознат, проучен, не останало кътче, в което да не е надникнало човешкото око. Заедно с това, природолечението и възможностите на мощните природни съставки, заедно с безопасната им употреба, привличат вниманието на фармацевтите –  изследователи. Търсенето на мистичния продукт за младост и сила се превърнало в дълъг процес, с многомилионен бюджет. Причината била проста – хората искали да живеят дълго, по максимално естествен и достъпен начин. Вече никой не вярвал в това, че чудесата се случват просто така. Науката била достатъчно напреднала, за да не им се надяваме, а просто да ги накараме да се случат.

За наше съжаление, оказало се, че вечната младост е невъзможна, колкото и да ни се струва привлекателна идеята. Човешкото тяло е тленно, клетките остаряват, умират. Добре де, тогава какво е младостта? Какво точно искат да постигнат учените?

Човешкото тяло старее, защото то просто се задръства от токсини, които забавят метаболизма и предизвикват остаряване на клетъчно ниво. Млади сме, докато успеем да запазим най-високите нива на функционалност на организма, съчетани с гарантирани защитни сили срещу всички предизвикателства – болести, натрупване на свободни радикали, външни фактори. Млади сме, докато външният ни вид показва това – бляскава и чиста кожа, здрави нокти и коса, баланс между ръст и тегло, пълни сме с енергия и живот.

Кога започваме да остаряваме, ще запитате вие?

Основната предпоставка за остаряване е нездравия и нередовен живот, която предизвиква нарушение на финия баланс, който съществува в организма ни.  Постепенно в телата ни се развива  токсемия – бавно и продължително замърсяване на организма с токсини, които нямат как да излязат навън.  Налице е нарушение на процеса на естествена детоксикация – излишни килограми, съпътстващи болести, нездравословен и застоял живот. Факт е натрупването на свободните радикали, които забавят снабдяването на тъканите с кислород и водят до нарушение на алкално-киселинния баланс в тялото.

Първи на тези процеси реагира външния вид на човека – умора, посивяла кожа, неугледен външен вид. След това, всичко тръгва в мозъка, белите дробове, кръвоносните съдове, а от там и във всички органи на човешкото тяло.

Кога започваме да усещаме, че остаряваме?

Погледнете се в огледалото и  бъдете честни! Стари сме, когато:

 • Кожата, косата и ноктите са загубили сияйния си вид и имат нужди от сложни и скъпи процедури, за да изглеждате добре
 • Тялото ви е пълно с вода, която не можете да изхвърлите, забавен ви е метаболизмът, нямате как да го забързате
 • Посивялата кожа е склонна към образуване на пъпки и други кожни нарушения
 • Кръвоносните съдове губят своята еластичност, което води до разширени вени
 • Общо изтощение, което води до депресия. Някой ви е откраднал енергията.
 • Застоялият начин на живот води до натрупване на килограми
 • Губите сила, мускулите ви се топят и се превръщат в мазнини
 • Лесна уязвимост на заболявания от всякакво естество, „нищо не ви подминава

 

Да поговорим малко за младостта! Препаратът YOUTH BOOSTER дава добър отговор на всички въпроси, които още от древността си задаваме – как да запазим енергията, да върнем лудите млади години, да изглеждаме добре. Разработен от младия и амбициозен екип на Ботаника 1961, YOUTH BOOSTER със своята уникална рецепта впряга в синергично действие 7 силни природни съставки.  Капсулиран във Франция, препаратът съдържа само съставки със сертифициран произход, за да гарантират максимална ефективност.

Професор Рито, специалист по регенеративна медицина, ще разкаже накратко за продукта:

Бях един от първите специалисти, които получиха бройки от YOUTH BOOSTER, за да ги приложим в практиката ни. Интересен ми стана добре подбраният състав, който е уникален в световен мащаб. Хиалуроновата киселина позволява пълна абсорбция и оптимална хидратация на организма, тя е вид посредник за всички останали активни вещества, като улеснява тяхното проникване в клетката.  Комбинацията от зелен чай и коензим Q 10 вдигат енергийните нива на организма и осигуряват така необходимата жизненост, която ни липсва. Ускореният метаболизъм успява да изхвърли повече вредни токсини и излишни течности. Заедно с това, те успяват да изградят защитна стена срещу натрупването на фаталните свободни радикали. Екстрактът от коприва успява да подкрепи кръвоснабдяването  и да върне еластичността на венозните стени.   С неговото съдействие се възстановява кръвопотока до всички части на тялото. Полският хвощ и съдържаният в него силиций успяват да дадат здраве на съединителните тъкани, забавят  остеопорозата и свързаните с нея промени в костната плътност, дават нова мобилност на ставите и.  Екстрактът от гроздови семки е богат  на олигомери на процианидини. Той  предпазва клетките ни като силен и трайно ефективен антиоксидант, чрез неутрализиране на вредните свободни радикали.

Към тези природни съставки, екипът на Ботаника 1961 бе добавил и  витамин C.  Лайнъс Полинг, носител на две Нобелови награди, прави революция в медицината на 20 век с налагането на този безценен витамин. Той  подпомага функцията на ензимите, участва в синтеза на колагена и оттам в здравината на съдовете, благоприятства усвояването на желязо от организма. Витамин C се грижи за здравето и еластичността на стените на клетките и дава своя принос за връщането на младостта.

Бях помолен от екипа на Ботаника 1961 да дам своето становище  за продукта, като го приложа в моята практика. Моите пациенти са предимно хора на бизнеса, изкуството и администрацията, средна възраст 35+, които усещат умора и търсят решение, което да запази младостта им, възможно най-дълго време. Реших да създам контролна група от 10 човека, които получиха по 3 опаковки от YOUTH BOOSTER, за да могат да реализират пълен курс на терапия. Важно е да уточним, че препоръчителната дневна доза е две таблетки, преди хранене, с достатъчно количество вода. В конкретния срок от 90 дни, моите пациенти се движиха по зададен режим – 8 часа сън, поне 2 литра изворна вода дневно, диета с прием до 1800 калории дневно, избягване на преработени месни продукти и тесто, препоръчителен двигателен режим – поне 30 минути активност, въздържане от кафе, алкохол и цигари.

Бих могъл да обобщя резултатите от терапията в края на 90тия ден така:

 • Намаляване на телесното тегло 8/10
 • През изминалия период не са боледували 8/10
 • Отчитат повишена енергичност и работоспособност 9/10
 • Отчитат по-добър външен вид и самочувствие 10/10
 • Виждат промяната в другите участници и я оценят положително – 10/10
 • Намират се за подмладени – 10/10
 • Намират терапията за лесна и приложима 10/10

Моето заключение е, че YOUTH BOOSTER е универсален и многофункционален антиоксидант, който напълно сериозно и отговорно стои зад името си.  Той подпомага всички регенеративни процеси в тялото и улеснява поддържането на младежки външен вид, със здрава и еластична кожа, нокти и коса. Силното му антиоксидантно действие гарантира нормализирането на метаболитните процеси, изхвърлянето на отровите и шлаката, която ние натрупваме, както и естествените нива на хидратация. Капсулите YOUTH BOOSTER повишават енергийните нива в клетките и мога да ги препоръчам за всички, които желаят да поддържат своята младост, както и за хора, които се възстановяват от тежки заболявания.


Какво ни разказа Катя Симеонова, на 41 години, мениджър в международна компания:

„ Работя в много напрегната и пълна със стрес и предизвикателства среда. Опитвам се да почивам, но не ми се получава. У дома децата ми са огромно удоволствие, но през деня съм строгия началник, вечер съм енергичната домакиня, нещата започнаха да куцат много. След привършването на един голям проект, бях просто като призрак. Преумора, хиперактивност, неугледен външен вид. В една от командировките попаднах на интервю по някаква телевизия на професор Рито. Писах му веднага, той ми отговори и успях да посетя една от лекциите му в Париж при следващото ми пътуване във Франция. Бях дълбоко впечатлена от изнесената от него информация и реших да опитам. Силно ме мотивира и това, че успях да си поръчам YOUTH BOOSTER от наш,  български сайт. Естествено, опитах с 90 дневната терапия – 3 опаковки. Най-добрата инвестиция в живота ми, защото успях да откажа кафето и цигарите на първия месец, просто не ми трябваха. YOUTH BOOSTER ми даде енергия, за да спра да се тревожа за външния си вид, а просто да го променя през спорт и диета. Кипя от енергия, съпругът ми е вдъхновен от мен, а децата обожават новата си майка.  Страхотно е усещането да си млад!