Професор Бенцион Леви: Борбата с паразитите в човешкото тяло е модерен подход за лечение на редица болести, който трупа привърженици дори и в България

Професор Бенцион Леви: Борбата с паразитите в човешкото тяло  е  модерен подход за лечение на редица болести, който трупа привърженици дори и в България

Ако си говорим за детоксикацията и за пречистването на организма, често можете да чуете мнения, че това са „модерни измишльотини“.  В последните 30-40 години, честно и аргументирано, сериозната медицина обърна внимание на човешкото тяло и на естествените му процеси за пречистване. Но детоксикация можем да открием и в постите, които християните са имали традицията да спазват. Всъщност, във всяка религия има заложени правила за хранене и живот, като част от тях налагат и кратки или дълги периоди на гладуване, през които да се постигне по-висока чистота на организма и лесно изхвърляне на токсините.

Да си поговорим за всички особености на този специфичен процес, за историята му през вековете и за бума на ПАРАЗИТ КЛИЙНЪР  по света – в интервю с професор Бенцион Леви, професор по биохимия, с български корени, който живее в САЩ и предава своите знания на специалистите по цял свят. Роден в Израел през 1949, той завършва  в Германия, а след това специализира в областта на клетъчната медицина. Научната му дейност го кара да пътува по различни места в света, включително и няколко пъти е работил с български учени.

През лятото на 2017,  професор Леви с няколко свои колеги изнесе обучение пред няколко български лекари. За седмица пред родните медици бе представен синтезиран опит от дългогодишната работа на научното светило, в областта на подобряването на качеството на живота на съвременния човек. С ентусиазъм лекарите приеха и данните от контролните проучвания на действието на препарата ПАРАЗИТ КЛИЙНЪР.

Професор Леви,  каква е вашата българска връзка, вие говорите доста добре български?

Майка ми и баща ми са първо поколение български емигранти, а самият аз съм роден в Тел Авив. Цялото ми семейство у дома говореше на български. След завършването ми в Цюрих, на няколко пъти съм идвал по различни проекти в България. Първият път беше през 1987, по официална покана на БАН, разработвахме нови медицински технологии за възстановяване на здравето при пострадали от радиационното замърсяване в Чернобил. Пазя страхотни спомени от екипа учени, който присърце бе приел задачата и постигна много, в тази трудна обстановка. Обичам предизвикателствата! Сега и ПАРАЗИТ КЛИЙНЪР е едно от тях.

Колегите ви от семинара определиха изнесените от вас лекции като „революционни и сензационни“. Какво точно се случи в тази седмица в София?

От дълги години се интересувам от начините, по които тялото може само да се възстановява. Въпреки медицинското образование на родителите ми, и двамата  бяха много религиозни и у дома се спазваха всички ограничения на юдаизма по отношение на храненето. Татко ми обичаше да ми обяснява всичко от научна гледна точка и да ме ориентира по какъв начин приетите храни влияят добре или зле на здравето ни. Той запали интереса към първите ми експерименти, с които се опитвам да потвърдя или да отхвърля редица популярни твърдения.

Храната и хранителния ни режим стоят в основата и на здравето и на болестите. Токсините, които ние приемаме през устата, позволяват натрупването на голям брой паразити, които влият на цялостната работа на нашия организъм. Всъщност, коренът на всички злокачествени заболявания е в натрупването на критично количество болестотворни микроорганизми, които  взимат управлението и поемат курс към вашето пълно унищожение. Това е една от съвременните теории, която бързо трупа последователи, дори и сред най-традиционните по нагласите си лекари.

Какво е новото, което искахте да представите на българските лекари?

В България има много лекари, които лекуват с помощта на природни средства. Често се разчита и на гладолечението. Бих споменал, че в 21 век, има малко по-щадящи форми на детоксикация, които могат да бъдат от полза. Гладуването не е най-добрата форма и за хора със съпътстващи заболявания. Често пациентите тръгват на изтощителни режими, в които не ядат и не пият с дни. Всъщност, нормалното е да се хранят със здравословни храни в умерени количества. Тук идва на помощ и ПАРАЗИТ КЛИЙНЪР.

Картина на състоянието на заразения от паразити човек:

– Проблеми със стомаха – газове, неочаквани периоди на запек или разстройство

– Алергична кожа, която променя цвета си

– Проблеми в теглото, резки скокове или спадове

– Нарушения в имунитета, лесна разболяемост

– Силна умора и депресия, периоди на безсъние, съчетани с последващи периоди на сънливост

–  Чести възпаления на дихателните пътища

Ако пренебрегваме тези сигнали, то скоро ще получите пълен срив в имунната система, който може да ви доведе до трудно лечимо терминално заболяване, което ще наруши качеството ви живот. Приемът на ПАРАЗИТ КЛИЙНЪР ще помогне за решаването на здравословните ви проблеми, като се разчита на мощните природни компоненти с доказана ефективност.

Уникална формула, разработена така, че щадящо да пречиства и неутрализира вредните паразити в човешкия организъм, действа активно върху всички органи. Препаратът съдържа изцяло природни съставки, но въпреки това, има силен и траен ефект върху човешкото тяло.

  • Екстракт от джинджифил: много силен антибактериален ефект, като спомага пречистването и имунния отговор.
  • Екстракт от чесън:  Природен антибиотик, микробите не го обичат! Силна подкрепа за имунитета.
  • Екстракт от семена от тиква: изчиства дебелото черво и стомаха, действа като метла за вредните микроорганизми.
  • Екстракт от артемизинин: много силни противогъбични и антимикробни свойства в тази безценна билка. Антивирусни свойства. Спомага и състоянието при възпаления и автоимунни болести.

Никому не препоръчвам гладолечение с изтощителни периоди на гладуване, освен ако не е под стриктния контрол на лекуващ лекар. Ако усещате, че се нуждаете от период на детоксикация, намалете дневния прием на 1500 калории, като съчетаете с терапия с ПАРАЗИТ КЛИЙНЪР.  Съвсем скоро ще усетите тонус, подобрение в работата на органите, по-добри резултати от съпътстващите изследвания и подобрение при хронично-болните.

В заключение, професор Леви пожела крепко здраве на всички читатели на това интервю и да бъдат силни и отговорни за своето състояние.


Коментари:


Виолета Димкова, Рибарица

Живеем в природосъобразно селище, близо до чистия въздух и гората. За съжаление, сетих се за този начин на живот, едва когато пострадах фатално. Две години бях „нелечимият случай“ за няколко големи светила в медицината в столицата – пълен срив на имунитета, няма заболяване, което да ме подмине, пълна липса на живец, стоя и мигам, не мога да спя, а през деня съм „спящата красавица“. Напуснах работа, не бях във форма за нищо. Върнахме се в Рибарица, едва ли не за да се подготвя за преждевременно пенсиониране по болест. Някъде покрай всичките лекари, попаднах на един, който ми каза, че може да ми помогне. От него чух за ПАРАЗИТ КЛИЙНЪР, както и той ми помогна да поръчам и да ми доставят до Рибарица, заедно с няколко съвета за промяна в начина ми на хранене.

След няколко седмици бях намалила кафето, газираните, не ядях месо и редовно приемах ПАРАЗИТ КЛИЙНЪР. Не бях оптимист, но на втория месец видът ми се подобри, а тонусът ми се завърна. От картоф, който стои на телевизора, аз станах бойна спортистка, която винаги е на крак. Не съм го спирала от  7 месеца, действа ми добре, но не прекъсвам и здравословните навици.


Жорето, София

Приемам ПАРАЗИТ КЛИЙНЪР след съмнения за рецидив на онкологично заболяване. Не мога да кажа, че подобрява състоянието ми, но ми дава една добра опора да се надявам. Със сигурност, потуши проблемите ми с нередовния стомах, който имах покрай терапиите с тежките фармацевтични продукти.


Тонев, Велико Търново

От около година имам три тримесечни курса на прием на ПАРАЗИТ КЛИЙНЪР, както е препоръчано. И моята причина е профилактика на онкологично заболяване, защото по едно време много тръгнах по лекари, имах лоши изследвания. Сега, с Волята на Бога, продължаваме напред. Редовно ходя на прегледи, резултатите са много по-добри. Но и режимът ми на живот е по-различен.


Добри Ганев, САЩ

Поръчах си го от България, защото тук в аптеките не са го и чували. След няколко месеца започнах да помагам на други приятели да си поръчват още бройки и да започват лечение като мен. Намирам за много разумни доводите на лекарите, които говорят за вредните паразити. Тук в САЩ няма такъв комплексен продукт, заради това всички мои приятели луднаха по ПАРАЗИТ КЛИЙНЪР.


Велина, Пазарджик

Намирам интервюто за много интересно и ще опитам, имам си своите притеснения, описани и в статията. Приемам ПАРАЗИТ КЛИЙНЪР  с лечебни цели, за да не стане по-зле. Не мога да съм на много стриктна диета заради заболяванията ми, а препаратът успява да ми регулира метаболизма и ми спести неудобството от газовете, които натрупвах преди. Поръчвам си го по интернет,  в нашите аптеки нямат елементарни неща, няма полза и да им отварям очите.