„Билките ми помогнаха в борбата с рака“

„Билките ми помогнаха в борбата с рака“

42-годишната жена си помага с билкови тинктури в борбата си с редица тежки заболявания. Тя се съгласи да сподели своя опит, за да помогне и на други хора в пътя им към здравето.

„Когато получих тежката диагноза, четох много. Бях готова да опитам всичко. Разбира се, че не се отказах от лечението, което ми предлагаше конвенционалната медицина. Но информацията, която намерих за билките, ме накара да опитам да подпомогна оздравяването си и чрез тях“, обяснява тя.

„Оперирана съм от карцином на дебелото черво, правих и химиотерапия. Тя атакува раковите клетки, но натоварва допълнително организма, който и без това е отслабен от болестта. Появи ми се една постоянна болка, едно подпиране в гърба, към жлъчката. Имах регистрирани метастази в черния дроб“, разказва Валя за тежките диагнози, пред които се е изправила.

„След като прочетох много за действието и лечебния ефект на билките, реших да пробвам и с тях. По време на терапията пих билковата комбинация „Имуниксин“ , които ми препоръчаха в един терапевтичен център. В нея са включени 7 взаимно допълващи се билки, които стимулират организма да се пребори с клетъчното увреждане“.

„На майка ми бяха четворно завишени ензимите ACAT и ALAT в черния дроб. След месец и половина прием на Хепариксин в комбинация с предписаната диета, и влязоха в норма. Изследванията ги имаме черно на бяло от лабораторията“, разказва жената. И двете с майка й продължават да приемат профилактични дози от тинктурите за подкрепа на този така важен орган.

„На мъжа ми съм давала Кардиоксин заради проблеми с кръвното налягане. На съсед, който взимаше лекарства за простатата дълго време без ефект, му препоръчах Менмакс .

Казва, че много добре му действа“, споделя още жената, която е решена да разпространи информацията за лечебната сила на растенията, за да помогне на повече хора като нея.

„Нищо не пречи човек да опита. И аз в началото бях скептична, но пробвах и започнах да се чувствам добре. Някои хора, които също като мен правят химиотерапия, понякога ме гледат с насмешка, че приемам билки. Но аз от опита си се убедих, че те помагат!“, уверява ни. Тя подчертава, че природното лечение не заменя и не отхвърля, а допълва конвенционалното в борбата с тежките диагнози. Освен това залага на здравословното хранене и спазва хранителния режим, препоръчван при нейното заболяване.

Жената сподела, че е приемала билките и под формата на чай и отвара. „Чаят се вари от вечерта, престоява, кисне се, прецежда се, заниманието е голямо и изисква време, а така човек лесно може да се откаже. Освен това е необходимо да се пие по литър и половина – два на ден. Тинктурата е много по-лесна за прием, винаги е готова и количеството, което се пие, е много по-малко“, обяснява тя. Освен това, за разлика от домашно приготвените отвари, количествата и пропорциите на активните вещества по рецептура са стандартизирани в процеса на производство.

„Няма нелечими болести, има само хора, които още не са готови да бъдат излекувани!“, убедена е тя и уверено продължава своя път към здравето.

Останалите продукти на Biotika може да разгледате ТУК.

wsi_ 540x 991