Ето как да се спасите от ставните болки завинаги.

Ето как да се спасите от ставните болки завинаги.

За иновативната формула ни разказва Доц. Д-р Георгиев

След дълги години на научни проучвания и експерименти, с колегите ми и с помощта на добре разработените рецептури на Хлебаров,  успяхме да създадем формула с концентриран извлек, която е съставна част на два вида смоли. Именно това е основната съставка на нашата формула, която нарекохме „Артроксин“. Основните активни компоненти с антивъзпалително действие в смолата на босвелия са босвелиевите киселини (КВА и АКВА), които блокират синтеза на левкотриени – хормоноподобни вещества, които са един от основните фактори за възникването на възпалителни процеси.

Двете киселини оказват положително влияние върху ставните функции (намаляване на ставната скованост); подходящи са и при случаи на преждевременно “износване” на ставите и гръбначния стълб, а също и при усилено натоварване на носещите стави (при тежък физически труд, спортисти, наднормено телесно тегло и др.) и след травми на опорно-двигателния апарат.

Тези киселини намаляват възпалението, но за разлика от нестероидните противовъзпалителни медикаменти не засягат простагландините. Екстрактът е ефективен за намаляването на ставни подувания, болки, скованост и други симптоми на възпалителни ставни смущения, включително ревматоиден артрит и остеопороза. Най-впечатляващото в нашата формула е силата на тези киселини да създава процеси на възстановяване на хрущялната и костната тъкан, което в дългосрочен план може да предотврати напълно артритното заболяване, като премахне първопричината за възникването на болката и възпалението.

Артроксин“ намалява болките в коленете и увеличава гъвкавостта им. Формулата има силата да подобрява притока на кръв към ставите при нарушения от спазми на кръвоносните съдове.  Имаме данни, че по време на приема на продукта се наблюдава общо подобрение на сърдечно-съдовата, отделителната, ендокринната, пикочо-половата и други системи в човешкото тяло.

Най-важното за „Артроксин е неговото комбинирано действие. Продуктът овладява болката и подсигурява подвижността на ставите, но заедно с това е и силно противовъзпалително средство.

Формулата е разработена в течна форма и за разлика от много други препарати, които са в таблетен вид, се абсорбира много по-пълноценно и ефективно, и въздейства директно на клетъчно ниво. Това позволява продуктът да няма никакви противопоказания и заедно с това да подсигури бързо действие и видими резултати още от първия прием. Веднъж достигнал оптимални нива на насищане в организма, продуктът може да подсигури облекчаване на симптоматиките на артрозите за период от няколко месеца до година и терапевтичен ефект върху ставните огнища. По тази причина, аз и колегите ми препоръчваме първоначален курс на лечение от три до шест  месеца и поддържаща терапия два пъти годишно между един и три месеца, в зависимост от тежестта и вида на заболяване на опорно – двигателната система.

Ние препоръчваме прием на „Артроксин при състояния на болки в кръста, при дискова херния, дори и при мигрена. Особено добре се повлияват и пациенти с диагностицирана болест на Бехтерев и ревматоиден артрит, не на последно място трябва да споменем и всички форми на остеопорози и артрози, шипове, ревматизъм, подагра, артрит.

Продукта „Артроксин можете да поръчате директно на телефон: 0877 72 10 40

Както и на интернет страницата: http://tonik.info/arthroxin/ или в аптеките

Цена:

1 бр. х 49 лв. + Безплатна доставка /Общо: 49 лв./

2 бр. х 45 лв. + Безплатна доставка /Общо: 90 лв./

3 бр. х 39 лв. + Безплатна доставка /Общо: 117 лв./