Уникална комбинация, която се препоръчва от специалистите по време и след терапия на различни онкологични заболявания

Уникална комбинация, която се препоръчва от специалистите по време и след терапия на различни онкологични заболявания

Biotica 1961  ви предлага уникална комбинация, която се препоръчва от специалистите по време и след терапия на различни онкологични заболявания!

Продуктът е напълно натурален и безопасен – може да се пие и без лекарско предписание. Няма странични ефекти, за разлика от химическите таблетки, които предизвикват виене на свят, гадене, повръщане, влошават биохимичните показатели на черния дроб.

Триактал е сертифициран и препоръчан от лекарите за избавяне от паразити и подкрепа на организма по време на онкотерапия в домашни условия. Стимулира секрецията на храносмилателните жлези; възстановява работата на стомаха, жлъчния мехур, черния дроб и засегнатите участъци на чревната лигавица; потиска процесите на гниене и ферментация в червата; ускорява неутрализирането на токсините в черния дроб; освобождава организма от червеи и другите вредни организми; убива болестотворните вируси, гъбички и бактерии; притежава противовъзпалително действие; повишава имунитета, включително и антипаразитния; премахва алергичните прояви.

Състав:

  • Екстракт от зелен орех (8мг);
  • Екстракт от карамфил (200мг);
  • Екстракт от сладък пелин (200мг).

С какво е уникален Триактал

Екстрактът от сладък пелин (артемизинин) унищожава селективно раковите клетки, без да засяга нормалните. Това е така, защото засяга само клетки с голямо съдържание на желязо, каквито са раковите.

Триактал може да бъде полезен по време на лечение на левкемия и рак на дебелото черво, гърдата, белия дроб и панкреаса. Има противогъбични и антивирусни свойства. В резултат на това може да се прилага при различни състояния като хепатит В и С, херпес, грип и вирусни инфекции. Има и противовъзпалителни свойства, които са полезни, когато се прилага лечение на възпалителни и автоимунни заболявания, в това число и множествена склероза.

Триактал повлиява

  • Функциите на имунната система;
  • Нормалното производство на тироидни хормани и нормалната функция на щитовидната жлеза;
  • Правилното образуване на червени кръвни телца и хемоглобин;

Защо да използвате Триактал

  • За борба с туморните образувания;
  • При заболявания, като диабет, безплодие, простатит, заболявания на опорно-двигателния апарат, псориазис, високо кръвно, язва, колит, цистит и други;

Препоръчителен прием

1 капсула дневно. За оптимален ефект специалистите препоръчват 3-месечен прием, но може да започнете да чувствате някои от предимствата и подобренията и много по-рано.

Продуктът „Триактал“ можете да поръчате директно на телефон: 0877 72 10 40

Както и на интернет страницата: http://tonik.info/triactal/  или в повечето аптеки в страната.

Цена:

1 бр. х 69 лв. + Безплатна доставка /Общо: 69 лв./

2 бр. х 65 лв. + Безплатна доставка /Общо: 130 лв./

3 бр. х 59 лв. + Безплатна доставка /Общо: 177 лв./