За първи път група учени – молекулярни биолози – дава нова перспектива в отслабването

За първи път група учени – молекулярни биолози – дава нова перспектива в отслабването

Biotica 1961 ви предлага иновативен продукт, комбинация от 100% естествени съставки, която стимулира разграждане на въглехидратите и мазнините в тялото и спомага за намаляване на килограмите!

НОВА ПЕРСПЕКТИВА в отслабването

За първи път група учени – молекулярни биолози – дава нова перспектива в отслабването. Въз основа на собствено проучване, продължило с години, те стигат го шокиращия извод, че не може да се отслабне чрез диети. Те достигат до революционна теория, че трупането на мазнини се определя от биологични програми за защита на организма. Когато човек прави диети т.е. гладува, тялото да си мисли, че храната е ограничена и са настъпили „гладни години“. Това го кара да се съпротивлява и бори за всеки грам, и да иска да е все по-дебело, като включва т.н. програма FAT (от famine and temperature, т.е. глад и студ), при която организмът драстично забавя метаболизма, на човек му се спи, ядат му се мазни и сладки храни. При гладуване с включена програма FAT може да започнат да се разграждат мускулите, но не и мазнините.

Ако човек въпреки това успее да отслабне, то кожата му увисва, тъй като кортизолът отговаря за тургура на кожата, а при тази програма той е в голямо количество. Биолозите откриват, че единственият работещ подход за регулиране на метаболизма е прекодиране на механизмите на биологичната защита чрез молекулярно препрограмиране. За целта използват съединения, извлечени по нетермичен път от четирите растения: зелено кафе, зелен чай, камбоджанска гарциния и женшен. Така създадената формула SLIMx5 е много повече от средство за понижаване на наднорменото тегло. Тя подпомага отделянето на храносмилателни сокове и блокира гените, отговорни за производството на мастни клетки.

 

ФОРМУЛАТА на SLIMx5 активира термогенезата и липолизата

Термогенезата и липолизата са ествествени съюзници в борбата с нежеланите килограми, като гарантира отслабване чрез забързване на метаболизма, намаляване на апетита и абсормацията на мазнини.

Термогенезата представлява съчетание от процеси, включително обмяна на веществата, които имат за цел да произведат топлоенергия. Когато термогенезата се увеличи с помощта на SLIMx5, ще се засили и метаболизма, а мазнините изгарят.

Преди да се изгорят мазнините, трябва бързо да се активират процесите в мастната тъкан, които водят до образуването на мастни киселини и глицерол – процесът липолиза. Органичните вещества, които в състава на SLIMx5 ускоряват реакцията на организма и натрупаните килограми изчезват.

 

SLIMx5 е БЪРЗОДЕЙСТВАЩА КОНЦЕНТРИРАНА ФОРМУЛА за редукция на теглото, чрез:

ЗАСИЛВАНЕ НА МЕТАБОЛИЗМА

ОТВОДНЯВАНЕ

ЕЛИМИНИРАНЕ НА ЦЕЛУЛИТА

ПЪЛЕН ДЕТОКС

ПОНИЖАВАНЕ НА АПЕТИТА

Защо да взимаме SLIMx5? Как ще ни подейства?

Преборва се с целулита

Стимулира енергийния поток в тялото

Повишава термогенезата

Регулира метаболизма

Изгаря мазнините

Контролира телесното тегло

Контролира апетита

Регулира кръвното налягане

Осигурява пълна детоксикация на организма

Изхвърля задържаните течности в тялото

Елиминира засиленото изпотяване

SLIMx5 Е ТЕЧЕН КОНЦЕНТРИРАН ИЗВЛЕК ОТ АКТИВНИ ФИТОНУТРИЕНТИ, РАБОТЕЩИ ДИРЕКТНО НА КЛЕТЪЧНО НИВО! ЕФЕКТЪТ ОТ ПРИЛАГАНЕТО МУ Е ВИДИМ САМО СЛЕД НЯКОЛКО СЕДМИЦИ!

ПРЕДИМСТВА  на SLIMx5 пред други предлагани средства:

Евтината козметика често обещава постигане на добри резултати, но качествените субстанции са скъпи за производство и това налага по-скъпата пазарна цена на някои продукти. Не допускайте по-евтиното да Ви излезе по-скъпо!

Пластичните операции постигат видими резултати, но са травмиращи интервенции, които крият много рискове за Вашето здраве. Освен това, те не дават гаранция, че след това няма да започнете да трупате излишни килограми отново!

Лекарите и диетолозите могат да Ви предложат хранителен режим, който често е труден за спазване, а и невинаги е ефективен. Освен това, Вие ще загубите време и ще похарчите много средства за консултации.

ДЕЙСТВИЕ на SLIMx5

Специалната си течна формула, която се отличава със своите бързина и сила. Работи концентрирано в 5 различни посоки, като не само намалява излишните килограми и топи мазнините, но и освобождава тялото от задържаните течности и токсини. Изглажда натрупания целулит по проблемните зони.

Бързото му действие се дължи на изцяло натуралните и свежи съставки.

Незаменим е за всички жени, които се оплакват от подпухнало лице, подути крайници и имат натрупани мазнини по талията.

СЪСТАВ:

Камбоджанска гарциния екстракт 100 mg

В състава й влиза хидроксилимонена киселина, която осигурява троен биохимичен механизъм на физиологичното намаляване на телесната маса – понижава образуването на мастни киселини и холестерин, засилва окислението на присъстващата в адипоцитите мас и регулира апетита.

Зелено кафе екстракт 100 mg

Според много изследвания съдържащата се в зеленото кафе хлорогенна киселина е едно от най-добрите средства за горене на мазнините. Тя намалява отделянето на глюкоза в кръвния поток след храна и принуждава организма да гори мазнини, за да се снабди с енергия, засилва мастния метаболизъм в черния дроб, намалява апетита.

Зелен чай екстракт 100 mg

Тонизира, ускорява метаболизма, съдейства за по-бързо изхвърляне на токсини и шлаки. Извежда от тялото задържаните излишни течности, премахва ефективно целулита.

Сибирски женшен екстракт 100 mg

Засилва физическата издържливост по време на тренировка. Освен това насърчава процесите за изгаряне на мазнините. Има силен адаптогенен и детоксикиращ ефект. Участва активно в дейността на клетъчния метаболизъм.

КАК СЕ ПОЛЗВА SLIMx5

за да постигнем максимални резултати

Стъпка 1: Приемайте SLIMx5 сутрин и вечер преди хранене

Стъпка 2: Пийте минимум 2 литра вода дневно

Стъпка 3: Избягвайте консумацията на високовъглехидратни храни

Стъпка 4: Повишете ежедневната физическа активност

 

ПРЕПОРЪЧИТЕЛЕН ПРИЕМ

По 40 капки 2-3 пъти дневно, разтворени в 50 мл вода или сок